Derek Carr szerintetek mennyire jó QB?
Figyelt kérdés
Pár év múlva lehet ő az NFL egyik legnagyobb neve?2017. febr. 7. 15:06
21/28 anonim válasza:
Na.. Marshawn Lynch is le lett igazolva! Nagyon komoly offenzív csapat lesz ez a Raiders. Minimuk konferencia döntő!
23/28 anonim válasza:
"super bowl-t a védelmek nyerik" : nem hallottad még ezt? Raiders drukkerként engem Lynch nem annyira érdekelt, az offseasonben végig inkább a védelemről hallottam szivesebben a hireket.
24/28 anonim válasza:
Super Bowlt a védelmek nyerik? Mond ezt a Patriots-nak akik először bekaptak egy valag pontot aztán -24-ről visszajöttek.
25/28 anonim válasza:
#23 ha téged Lynch annyira nem érdekelt, akkor te nem vagy igazi Raider ;).
26/28 anonim válasza:
Hát itt nagyon sokan nincsenek tisztában az ,,elit'' fogalmával. Carr ugyanis elit lehet majd 2-3 év múlva. De most még nem az(+ fáj látni hogy Drew Breest nem sorolják az elitek közé pedig szerintem all time top 10-ben simán benne van)
27/28 anonim válasza:
Carr nagyon jó lesz a rájátszásban! Majd meglátjátok! Én megmondtam előre!
28/28 anonim válasza:
BŐVEN elit. Amit leművelt múlthéten a Chiefs ellen az emberfeletti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!