Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kezdjek-e el focizni?

Kezdjek-e el focizni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, nem túl sportos alkat, nem is sportolok semmit, focizni de fociztam még komolyabban, viszont a tesi órák miatt megszerettem a focit és szeretnék járni focizni. A kérdés az volna, hogy szerintetek kezdjek-e el foci edzésekre járni?

2016. okt. 24. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Már ne! Az edző nem fog veled foglalkozni,mivel nincs meg a rendes erőnléted, és mozgás kordinációd sem lehet meg. Még 12 évesen velem még megtudták értetni,hogy ne nyújtott lábbal fussak,de ez már 14 évesen berögzült az agyba. Max. kapusnak.
2016. okt. 24. 18:45
 2/3 anonim válasza:
simán, Osztálytársaim közt akad 100 kg-s "húsgombóc" is és az is focizik. Sokan most kezdik meg még később.
2016. okt. 24. 18:58
 3/3 Rzk4ever ***** válasza:

Simán!

Nem is tudom melyik világhírű focista csak 16 évesen kezdett focizni, 19 évesen, meg már U19-es válogatott volt...

2016. okt. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!