Kezdjek-e el focizni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, nem túl sportos alkat, nem is sportolok semmit, focizni de fociztam még komolyabban, viszont a tesi órák miatt megszerettem a focit és szeretnék járni focizni. A kérdés az volna, hogy szerintetek kezdjek-e el foci edzésekre járni?2016. okt. 24. 18:28
1/3 anonim válasza:
Már ne! Az edző nem fog veled foglalkozni,mivel nincs meg a rendes erőnléted, és mozgás kordinációd sem lehet meg. Még 12 évesen velem még megtudták értetni,hogy ne nyújtott lábbal fussak,de ez már 14 évesen berögzült az agyba. Max. kapusnak.
2/3 anonim válasza:
simán, Osztálytársaim közt akad 100 kg-s "húsgombóc" is és az is focizik. Sokan most kezdik meg még később.
3/3 Rzk4ever válasza:
Simán!
Nem is tudom melyik világhírű focista csak 16 évesen kezdett focizni, 19 évesen, meg már U19-es válogatott volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!