Meechy Darko kérdése:
Még fogok nőni?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni zsákolni de elég alacsony vagyok hozzá probálgattam már de a gyürűt éppén talan elérem de onnan még bele is kéne tenni vagy nőnőm kéne még vagy megtanulni nagyobbat ugrani :D egyébként 15 éves vagyok és 178 fiú , de ha van tippetek hogyan ugorhatnék nagyobra szívesen meghallgatnám2016. aug. 9. 22:46
2/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de 15-16 éves korodra nagyjából megvan, hogy milyen magas leszel. Max. 1-2 centi jöhet még olyan 20 éves korodig szerintem. Aztán már annyi se, esetleg tizedek, századok. Átlag emberről beszélek. Lehet van aki még nő egy csomót persze. Neked is lehet esélyed +3-4 centire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!