Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Igy biztosabb tippelni a...

Igy biztosabb tippelni a dontetlenre? Mi a velemenyetek? Sikerült mar valakinek igy?

Figyelt kérdés
Egy jo ideje mar megfigyeltem h azokon a meccseken nagyobb a dontetlen eselye ahol mind 2 csapat gyozelmere 2,30 vagy nagyobb az odds. Tudom h ez nem mindig igaz de ezt figyeltem meg es arra gondoltam h mondjuk alaptettel megprobalom. Eddig ilyen esetben mindig 2 eselyesre fogadtam es nem vagyok egy "dontetlen vadasz" de szerintem egy probat meger.

2016. aug. 6. 02:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Jegyezd meg fiam, minél nagyobbak az esélyek, annál alacsonyabbak az oddsok. Ingyenebéd nincs, a fogadók túlokoskodása nem működik.
2016. aug. 7. 04:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenki győzelemre játszik,még a gyenge is.A döntetlen kényszereredmény.
2016. aug. 7. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilván ha két kiegyenlített csapat játszik akkor nagyobb az esély a döntetlenre.
2016. aug. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!