Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tudnátok segíteni vagy nektek...

Tudnátok segíteni vagy nektek mi a véleményetek erről? Többi lent!

Figyelt kérdés

Tavaly kerültem fel a dvsc-hez(kézilabda)a dsi-ből és egy csapatba kerültem be ami 2000-2001-es jétékosokból állt. (én 2001) volt egy másik csapat amely 2000-ből állt "jobbakból,idősebbekből". Az év közepén az edzőnket felhívták a nagycsapathoz és mi edző nélkül maradtunk és majdnem feloszlattak minket de végül az egyik edző aki nemrég csatlakozott 2002-es csapatával a dvsc-hez elvállalt minket.Volt akit felhívtak a nagyobbakhoz.És ez az év úgy telt el hogy lenéztek minket és a bajnokságot elejét a szart mi velünk játszatták le a végét meg a nagyobbak szóval a jó meccseket ők játszották le. Ma elkezdődött az új szezon és ugyan az maradt az edzőnk és egybeolvadtunk az ő 2002-es csapatával.És a dsi 2002-es csapata is feljött a dvsc-hez és ők új edzőt kaptak.Na és itt a probléma az a szabály hogy egy játékos csak 2 bajnokságban játszhat és van a kiemelt osb (országos serdülő bajnokság) bajnokság(erősebb) nyílt osb (gyengébb)(tavaly még nem volt 2 db osb csak ettől az évtől)és mellette ott volt még az NB2 Junior(gyengébb) bajnokság és az NB2 Felnőtt bajnokság(erősebb).Na szóval az osb a 2001-es korosztály bajnoksága és a kisebbeké. És úgy nevezték őket be hogy a kiemeltet osb-ben és az NB2 Felnőttben.

Szóval egyértelműen őket a jobb bajnokságba nevezték be. Minket meg "selejtcsapatként" tartanak . És most nem tudom hogy mit tegyek mert így nem tudok semmit fejlődni és nem akarok 2 évet fejlődés nélkül eltölteni.Mit tegyek haggyam abba vagy váltsak csapatot amivel az a baj hogy Debrecenbe nincs másik csapat és most fogom a gimit kezdeni.A harmadik lehetőség hogy megmondjuk hogy ha így marad akkor leadjuk a szerelést és gondolom akkor azt fogja mondani a vezetőedző hogy akkor adjátok le.

2016. júl. 25. 21:37
 1/1 anonim válasza:
milyen poszton játszol és játszottál a múlt szevonban ? Mennyi volt a játéklehetőséged? Szerintem a lényeg hogy sokat legyél a pályán mert úgy tudsz a legtöbbet fejlődni.Ha tudsz mindig az erősebb bajnokságban játsz.ha minden kötél szakad akkor válts csak csapatot.
2016. aug. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!