Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok erről, futball...

Mit gondoltok erről, futball kedvelők? (Portugália-Magyarország)

Figyelt kérdés

Döntetlent játszottunk a portugálokkal ugye. Annyira nem voltak nagy formák, én azt hittem elkennek minket, de meglepetésemre mi rúgtuk a vezető gólokat folyamatosan, a portugálok "csak" egyenlítettek. Igazából Ronaldo vitte a csapatot a hátán szerintem. Nagyon úgy tűnt, hogy rendezetlenek, stb. Ha viszont azon a logikán indulunk el, hogy a mi válogatottunk döntetlent játszott vele, meglehetősen megszorongattuk őket, akkor azt lehetne mondani, hogy ha könnyebb ágat kapunk, elkerüljük a belgákat, akkor sokkal tovább eljuthattunk volna.

Ráadásul a franciák ellen is csak egy gólt bírtak begyötörni, de viszont kiderült, hogy nem csak Ronaldo tud gólt lőni, hanem ha kell, akkor olyan is aki csak tíz perceket játszott korábban.

2016. júl. 11. 16:36
 1/9 anonim válasza:
Én is azt mondtam, hogy meg kellet volna veretni magunkat az izlandiakkal, és megkapjuk Angliát. Azt meg a sárgaföldig tapostul volna.
2016. júl. 11. 16:54
 2/9 anonim válasza:
Tapostuk*
2016. júl. 11. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Egy darabig megint nem lesz esély EB-re meg VB-re bármennyire is rugózik fél Magyarország a témán!

A legutóbbi VB-ből kiindulva ezen logika mentén:

Csoportmérkőzés Brazília-Horvátország 3-1

Elődöntő Brazília-Németország 1-7

akkor Németország-Horvátország 21-0

(Angliát megverte volna a magyar, "jó vicc")

2016. júl. 12. 18:50
 4/9 anonim válasza:

Ha Izland megverte, nekünk is sikerülne:)

Nem vicc. Ne nevess rajta

2016. júl. 12. 19:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Izlandot megtudtuk volna verni, ott valami más gond volt. De Portugália ellen bebizonyítottuk, hogy ha akarjuk, akkor megy a játék.
2016. júl. 12. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha meg Anglia kikapott Izlandtól, akkor mi is megverhettük volna kis szerencsével, ahogy már írtad. Nem annyira kemények az angolok azért.
2016. júl. 12. 21:57
 7/9 anonim válasza:
Nem hát. De egy valami nagyon megy nekik: kétszer estek ki Európából:D:D
2016. júl. 12. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja, ja :)
2016. júl. 13. 12:21
 9/9 anonim válasza:
100%
Szerencsésnek vallottuk magunkat, hogy veretlenek vagyunk, de aztán kiderült, hogy pech volt:D
2016. júl. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!