Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Arsenalosok, nektek mi a...

Arsenalosok, nektek mi a véleményetek Tomas Rosickyről?

Figyelt kérdés

Milyen játékos volt szerintetek? Beillett a csapatba? Milyen gyakran volt sérült? Nem volt idegesítő? Sajnáltátok amikor elment?

Emberként szimpatikus volt nektek? Voltak botrányai?

2016. júl. 22. 11:09
 1/3 anonim válasza:

Özilhez hasonlítanám a játékát, fizikálisan nem volt túl erős, és sérülékeny volt. Mindezek mellett nagyon jó a rúgótechnikája, és ő bizony tényleg lát is a pályán. Nagyon jó kis labdarúgó volt, kár érte, hogy ennyi sérülés hátráltatta..

Egy Chelsea drukker! :D

2016. júl. 22. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Neked mi a bajod Rosickývel? Esetleg ismerősöd, rokonod, hogy ennyire érdekel? Mert már vagy három kérdést láttam konkrétan róla az elmúlt hetekben. :D
2016. júl. 23. 05:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem róla, már bocsánat. És miben nyilvánul meg hogy nekem bajom lenne vele? Csak láttam róla egy sértő blogot azért irtam ki a kérdést, hogy tényleg ennyien utálják és a miértjét.
2016. júl. 23. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!