Mi a véleményetek, szóba jöhet a Magyar U16 válogatott?
Nagyon régóta focizok, egészen kicsi korom óta. Edzésekre 3 éve járok, nagyon szeretek focizni. Jelenleg kapus posztom van, de voltam már meccsen balhátvéd, középpályás, (csatár.) Ezekben a felállásokban jó voltam, de körülbelül 1 éve már kapus posztom van, kiszeretném próbálni nagyobb meccseken a tudásom, és szeretnék az U16 válogatottba is bekerülni majd egyszer, mint kapus. (De a későbbiekben lehet, hogy nem kapus lesz a posztom lehet vmelyik előző.)
Kisebb körű meccseknél voltak nagyon szép eredményeim például 7 meccs alatt 59 lövésből 49-et fogtam, és
ez a 7 meccs alatt hozzá kell tenni nem kaptunk ki. Nem élesben edzésnél 72db 16 méterről lőtt labdából 66-ot sikerült hárítanom.
#1 válaszoló.: Nagy részben igaz.
#2 válaszoló.: Köszönöm a bíztatást.:) Hát. Valójában egy kis csapat, Sportegyesület [Devecser SE]-ben játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!