Rayli kérdése:
Melyik posztra lennék a legalkalmasabb fociban?
Figyelt kérdés
15/F 60kg 172cm
Nem vagyok se túl gyors..se túl lassú..egy két cselt megtudok csinálni,jól passzolok (hosszú/rövid) nagyot rúgok,és általában pontosan.
4 évig kapuskodtam,de sokan ajánlották,hogy próbáljam ki magam mezőnybe mert van reményem..szerintetek?
2016. jún. 30. 21:25
1/2 anonim válasza:
próbáld középen, ott eldől hogy inkább hátrébb vagy előrébb mennél, bár nem értek a focihoz, nekem ez logikusnak tűnik :)
2/2 anonim válasza:
Magasság/súly-t tekintve jónak tűnsz próbáld meg a védekező középpályás posztot szerezz labdákat.Vagy akkor úgy legyél középpályán ha tényleg jól passzolsz hogy a védőktöl kéred el a labdát és építsd a támadást és hozd helyzetbe a csatárokat indításokkal/sima passzokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!