Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek fociban melyik...

Rayli kérdése:

Szerintetek fociban melyik posztra lennék alkalmas?

Figyelt kérdés

8 éve focizok,elsőként kiskoromban csatárként kezdtem és cselezésben illetve gólókban eredményes voltam,de 4 évvel ezelőtt bekerültem kapuba és ott is szép eredményeket értem el,viszont nem akarok már kapuskodni..melyik posztra lennék megfelelő?

Előnyök:Van tapasztalatom mezúnyjátékban,jól tudok passzolni,nagyot rugok és pontosat,a cselezés az úgy ahogy megy..

Hátrányok:Nem vagyok valami gyors..könnyen átviszik rajtam a labdát,és nem érem utol őket,fejelés is a gyengém..válaszokat előre is köszönöm

2016. jún. 30. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jó a védő munkád és lassú vagy akkor nem lehetsz igazán jó futbalista. Az hogy nagyot rúgsz és pontosat az nagyon előnyös a támadójátékot jól tudod segíteni. Ha lassabb játékos vagy és nem tudod fejleszteni akkor nagyon labdaügyesnek és labdabiztosnak kell lenned hogy megálld a helyed magasabb szinten. Talán a befejező csatár poszt lenne számodra a megfelelő de ugye ott a fejelés nem elhanyagolható,tehát azt is érdemes lenne gyakorolni.
2016. jún. 30. 07:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát figyelj..nem annyira rossz a védelmi munkám..csak ugye az a baj,hogy lassú vagyok és emiatt ha egy gyorsabb csatárral kerülök szemben nincs sok esélyem..a gyorsaságomat szeretném fejleszteni..ezt mivel tudnám?
2016. jún. 30. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A láb dinamikáját szögdelèsekkel lehet leghatékonyabban fejleszteni. Például a lèpcsőzès is ilyen. Először egyik lábaddal szögdelsz fel majd a másikkal utána páros lábbal. Lehetőleg 2 lépcsőfok legyen egy szökkenès
2016. jún. 30. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
ha lefutnak, akkor a kapus poszt a legmegfelelőbb , ott nem kell annyit futnod
2016. jún. 30. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták, befcsatár. Mondjuk nem nagyon szokták cserélni a posztokat a játékosok, max ha kieg emberek, és helyt tudnak állni valamennyi poszton, de sehol nem meghatározóak. Én mindig is védő voltam, max az oldalakat cseréltük, mivel jobb és bal lábbal is jól tudok lőni, védőként elég gólerős voltam.
2016. jún. 30. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!