Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha 15 évesen 185 centi vagyok...

Ha 15 évesen 185 centi vagyok akkor alkalmas vagyok kosarasnak?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a kosárlabda, így barátaimmal meg magamban rengeteget edzettem és pl a hárompontosoknagyon mennek, félpályától a 3 pontos vonalig 10/9 aránnyal bedobom meccs közben is ( a sulival voltunk egyszer egy tornán, 40 pont felett dobtam és volt jó pár assistom is) viszont Félek hogy a 185 centim nem elég ahoz hogy kosarazzak mert szeretnék komolyabban edzésre járni. Szerintetek?

2016. ápr. 17. 14:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a tornán a legjobb meccsemen, de mindig 30 felett dobtam
2016. ápr. 17. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Magas vagy már ebbe a korban,és még nőni is fogsz. Mehetsz.
2016. ápr. 17. 14:29
 3/6 anonim válasza:
15 évesen pont jo ez a magasság,mehetsz
2016. ápr. 17. 14:42
 4/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem 6 centit még simán nőhetsz és akkor már ott vagy mint Stephen Curry magasságban.
2016. ápr. 17. 20:52
 5/6 anonim válasza:
Bőven elég nem a magasság számít keress rá muggsy bogues-ra NBA-s volt 160cm-rel.
2016. ápr. 26. 20:09
 6/6 anonim válasza:

Magasságtól függetlenül mindenki alkalmas a kosárlabdához. A pici játékosok fürgék, könnyebben mozognak stb... A magas emberek meg gondolom egyértelmű, hogy miért alkalmasak.

Te amúgy a kosárlabdában átlagosnak számítasz. De amúgy nehogy azthidd, hogy milyen könnyű sport, meg milyen könnyen bedobom félpályáról is... Bármelyik kosáredzésen tudnának olyan feladatot adni, hogy megtanuld hogy nem is olyan egyszerű sport. :D Meg ha edzésen 120%-os a teljesítményed, akkor az már jó ha meccsen 70%-os. Élesben sokkal nehezebb játszani.

13/F 183cm

2016. ápr. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!