162,5 Centi magassaggal melyik posztra lennek a legalkalmasabb kosarlabdaban? Eddig mind jol ment, de csak velem kb. egymagasakkal jatszottam. Arra van esely, higy negtanuljak zsakolni?
Kor, nem, milyen szinten akarsz játszani?
Őszintén megvallva, ha már nem vagy növésben, ez egy nagyon-nagyon alacsony irányító mérete. Profi szinten ehhez egy nagyon jó játéktudás kell, hogy stabil perceket játszhass.
Az ekkora mérettel való zsákolás az egy szinte 0 esélyű dolog, de lehetséges. A probléma az, hogy olyan mennyiségű és minőségű edzést kellene rászánnod, ami mellett nem tudnál a kosárlabdával/magánélettel foglalkozni, és akkor is nehezen tudnád meccshelyzetben használni a dolgot. Ekkora magassággal jobb beletörődni, hogy más látványelemekkel kell színezned a játékot.
14 éves vagyok, és lány.
De nagyon szeretnék a lehető legjobban teljesiteni, mert imádom a sportot. A következő évben új iskolát kezdek, és egyértelmű volt, hogy kosarazni is fogok, de most már nem csak hobbi szinten...
Értem, akkor majd másra próbálok koncentrálni.^^
köszönöm a választ:)
Ja hogy 14 és lány. Az más. Akkor még simán elérhetsz egy teljesen átlagos női irányító magasságot.
A zsákolást tényleg felejtsd el, igazából egy teljesen haszontalan elem. Egy stabil, bármelyik irányból, bármelyik kézzel biztosan feltett ziccer éppen olyan jó. :)
én 155 cm vagyok és lány.
és legjobb védekező vagyok a csapatba.
15f én 182 cm magas irányító vagyok.
A zsákolás sztem is felesleges. Viszont ha irányító vagy akkor mimdenképp mindennap annyit pattaogtass amennyit tudsz. Tanulj sokféle crossovert, ankle breaker nagyon jól jöhet ha valaki jól csinálja. A lényeg hogy nme számiť az iranyítóknak a magasság. Csak legyen olyan ball-handlinged mint Curryé. Ezt fejleszd erre gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!