Szerintetek ki nem illik vagy nem tetszik a játéka a Barcelona játékosai közül? Kit adnátok el és kit vennétek (minden posztra 1 ember)
Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 20:32
1/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a csapat ahogy van,én jelen állás szerint nem vennék és adnék el senkit.
2/10 anonim válasza:
Mascherano helyére egy magas és gyors fiatal védőt (Aymeric Laporte vagy John Stones), mert a legtöbb gólt róla kapja a csapat, az elmúlt két bajnoki pontvesztésben is nagy felelőssége volt.
Előre egy olyan támadót, aki minőséget képvisel, motivált, de hajlandó padozni. Ez elég ritka, de egy Lavezzi kaliberű játékossal biztosan nagyobb lenne a variációs lehetőség. Azon pedig nagyon elgondolkoznék, hogy Busquets-t padoztatni kellene egy ideig, vagy akár hozni egy erős vetélytársat (Pogba), mert minden meccsen borzasztó könnyelmű és rengeteg gólt kapott már a csapat a labdavesztéseiből.
3/10 anonim válasza:
Ugyanakkor ha Busquets nem játszik halott a középpálya
4/10 A kérdező kommentje:
Busquets-re ez igaz de aligha van nála jobb a posztján.A védelembe pedig szerintem Mascherano a legmegbízhatóbb ha a középsőket nézzük csak az a baja hogy alacsony , egyébkényt meg Mathieu-ról sokkal több gólt kaptunk már, ő vagy nagyon jól vagy nagyon szarul játszik,szerintem ő mehet a helyére kéne egy fiatal.Pique szokás szerint kiszámíthatatlan.Középpályára lassan lehetne keresni Inisesta "utódját" legalábbis az idei teljesítménye alapján pl. Draxler. Csatársorba pedig megnéznék egy Cuadradot bár ő mindenhol tud játszani(szélen)vagy Nolito a Celtától.Én legjobban egy David Silvának örülnék csak hát ő is már 29 és nem padra való játékos
2015. dec. 13. 13:32
5/10 anonim válasza:
Miért van az,hogy azoknál a csapatoknál is ahol tényleg rengeteg trófeát nyernek és jó idényeket fut a csapat a szurkolók ott is új igazolásokat szeretnének?(amelyek persze súlyos tízmilliókba kerülnek)Ez a rossz a jelenlegi fociban.Amúgy Stones és Laporte sem rosszak de tapasztalatlanok.Mascherano tényleg nem a legbiztosabb de ez nem jelenti azt hogy rá kell igazolni a posztjára egy sztárt,mivel csúszik,mászik,küzd és rengeteget tett a csapatért.Busquets padoztatása meg nonszensz,a világ 3 legjobb középpályása közt évek óta stabilan ott van.Ha muszáj lenne igazolni valakit akkor MSN mögé egy Muniréknál megbízhatóbb tartalék embert mondjuk 8-10 millióból,de ha belegondolunk az se biztos hogy kell,hisz tavasszal már játszhat Arda is.
6/10 anonim válasza:
Iniesta utódjának Sergi Roberto tökéletesnek látszik +Arda télen
+Rafinha is felépül
ha őket kipróbálják és egyikük sem válik be akkor lehet igazolni.
7/10 anonim válasza:
Ja és ha Mathieut és Mascheranot kritizáljuk akkor is ott van Vermaelen és Marc Bartra,aki saját nevelés,24 éves tehát nem tapasztalalan és jó pár évig jó lenne még.NEki is több lehetőséget kéne kapnia.
8/10 A kérdező kommentje:
csak feltételezés volt, egyébként aki tényleg kéne a csapatba az egy játékos MSN cseréjének . Attól függ Árdára milyen szerepkőrt bíz Enrique,mert szerintem Iniestával fogja őt cserélketni
2015. dec. 13. 16:54
9/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy Arda vagy Iniesta lelkesedne ha csak a meccsek kb felén játszhatna,és akkor még ott van a többi középpályás is.Persze kell a mély keret,sérülések esetére,de azért aki még pluszba igazolna az nem komplett szerintem.
10/10 A kérdező kommentje:
valamelyiküknek padozni kell , egyébként meg ez olyan mint amikor xavi cserélte rakiticot vagy fordítva, bár iniestába még azért van
2015. dec. 13. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!