Mit gondoltok a Real-Barca meccsről? (0-4)
Engem emlékeztet az 5-0-ás meccsre...
mondjuk akkor lett volna olyan ha Munir a hosszabításban belövi az 5.-et...(mint Jeffren)
Egyébként fogalmam nincs hogy mi van most a Realnál...mindenki nagyon gyengén játszik...
Én egyik csapatnak sem vagyok a szurkolója, de van amit el kell ismerni...:) nagyon jól játszott a Barca!
De még hosszú a bajnokság! Remélem azért lesznek még izgalmak! :)
A Madridiak nem kuzdottek(1-2 kivetellel). Szanalmas volt amit az egesz csapat muvelt. Mar a meccs elejen lehetett sajnos erezni, hogy csunya lesz a vege.. Benitez sajnos nagyon elrontotta ezt a csapatot. Mas edzo korbe puszilna az elnokot, Perezt, hogy ilyen keret all rendelkezesere, Benitez pedig semmit nem tud kezdeni vele. A tamadasaink nullak voltak, a vedelem mar sajnos az elejen szetesett, es a szerencse sem volt velunk. Ennek a meccsnek egy pozitivuma lehet/lett, ha elkuldik Rafa Benitezt.
Ettol fuggetlenul viszont szegyellje magat az egesz csapat!
Hala Madrid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!