A magyar-izlandi meccsen igaz hogy a magyar "gól" izlandi öngól volt?
A cserékig és az ezzel járó taktikai változtatásokig nagyon sok hibával játszott a válogatott.Az első, kaput eltaláló lövésünkre a 65. percig kellett várni.Addig csak meddő mezőfölényünk volt, ami semmit sem ért.Addig az történ a pályán, amit az izlandiak akartak.
Az utolsó 20 percben bemutatott játékot szerettem volna látni az egész mérkőzésen.Legalábbis a nagy részében.
A tizenegyes befújható volt, bármennyire is nem örültem neki. Sajnos Király kiejtette a labdát, az izlandi meg élt a lehetőséggel, és elesett Kádárban. Mondjuk megértem az ő odalépését is, hiszen üres volt a kapu...
A gólunknál a kapu torkából kellett menteni, nem tudott már jobban beleérni a védő - ha pedig ő nincs, érkezik Böde, és ő kotorja be a labdát a hálóba.
Öngól volt, de ha nem ér bele, akkor a mögötte érkező magyar veri be.
Szerintem jogos volt a 11-es.
Nem csak az első félidőben, hanem az egész játék alatt mi uraltuk a labdát, remek meccs volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!