Holnap nyerhet Orbán csapata Izland ellen? Lesz rendes utánpótlás?
Így rövien: Az izlandi játékosok sokkal gyorsabbak,mint mi, de a pálya,amin játszunk nagyon csúszni fog,ergó, az izlandiak is csúszni fognak. Az északiakat nagyon feltüzelte a Portugália elleni 1-1, de minket a győzelem miért ne? Kleinheisler harciassága, és Nagy Ádám passzai sorsdöntőek lehetnek. Erre a harcra Szalai alkalmatlan,mert még egy labdát sem tud átvenni,nemhogy elfutni az izlandi védők mellet.
Az utánpótlásról.
Lehetne izlandi mintára megcsinálni,hogy a 4 éves gyerekeket már UEFA licenszes edzők foglalkoztatnák, így már 20 éves korukra jó képességű játokosok lennének. Minen iskolának lenne egy műfüves pályája. Sok jóképességű gyereket láttam már,akiknek elúszott a lehetőségük a foci iránt,mert későn kezdett el edzésre járni.
BRÉKING!!
"A csapatkapitányunk, Aron Gunnarson ugyan nem vár sok gólt, és én is tisztában vagyok vele, hogy Magyarország remekül védekezik, ezért nem várható sok helyzet. Ezzel együtt két gólra képesnek tartom a magyarok ellen a csapatunkat. Nem azért, mert lebecsülöm a magyar válogatottat, hanem azért, mert úgy érzem, és a portugálok elleni mérkőzésünk is ezt mutatta, hogy nagyon együtt van, nagyon jó formában van a csapatunk és sokat remélhetünk a két csatárunktól, különösen Kolbeinn Sigthórssontól. Arra számítok, hogy Magyarország a várhatóan továbbjutást érő egy pont reményében védekezésre rendezkedik be, és ez majd megbosszulja magát" – jósolta Thórdarson."
A kérdés provokatív. Orbán egy senki. Nincs neki saját csapata, a névtelen Felcsút FC-t is csak támogatja, nem birtokolja. Orbán nélkül is létezne a magyar nemzeti válogatott. Söt, Orbán nélkül az egész ország létezne és nem csak pusztulna, mint most. Ha pedig Magyarország nemzeti válogatottja Orbán nélkül is létezne, egyértelműen bizonyítja, hogy nem Orbáné.
A csapat a miénk, magyaroké, mert ők a mi NEMZETI válogatottunk, vagyis Magyarországé és a magyaroké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!