Ki lehente Orbán utóda? Lázár van Rogán?
Figyelt kérdés
Szerintem Lázár már most bármikor át tudná venni Orbán helyét. Rogánban nem nagyon bízom. Ti hogy látjátok?2014. máj. 13. 14:11
1/11 anonim válasza:
Lázár? Aki a hódmezővásárhelyi önkormányzat pénzéből vett egy S6-os fullextrás Audit lézerblokkolóval? Benne megbízol?
Amúgy Navracsics vagy Semjén lenne alkalmasabb.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy Lázárban megbízom, csak azt, hogy szerintem már most átvehetné Orbán helyét. Rogánban nem bízom, szerintem ő kervés lenne egy jó csapat irányításához.
2014. máj. 13. 14:22
4/11 anonim válasza:
Lázár nagyon rossz húzás lenne a fidesz részéről. Nem szimpatikus a feje és a szövege sem olyan ami figyelmet érdemel. Tessely Zoltánt kellene egy kicsit felhozni ismertségben. Ő tuti befutó lenne. Becsületes és magyaros a kinézete, tükrözi azt az értékrendet amire a törzsbázis szavazott.
6/11 anonim válasza:
"Természetesen Vona Gábor."
7/11 A kérdező kommentje:
Vona miért? Talán készül a Fideszbe belépni és a sorsára lenne képes hagyni a pártját? :)
Nekem, is egy igazán magyaros, vad új husi tetszene a legjobban, és a vércsere, de azért Lázárt is támogatom, sztem jó pártvez. lenne belőle.
2014. máj. 13. 14:34
8/11 Kései Sirató válasza:
Mici mackó is lehetne akár..
9/11 anonim válasza:
Lázár meg Rogán nem cigány, így ők kiesnek. Honosítanám az osztrák fiú-lányt és őt nevezném ki miniszterelnök(nő)nek.
10/11 anonim válasza:
Egyik sem. Kihalásos alapon Orbán Győző lesz a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!