Mi a tippetek a szombati El Clássicóra?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 08:58
1/10 anonim válasza:
a real kellene nyerjen mert en realos vagyok,de ez nm garancia a sikerre.mar csak azert is hogy veretlen maradjon otthon.de szerintem a barca fog nyerni egy korai golnak koszonhetoen
3/10 anonim válasza:
BArca játsza a saját játékát,ezáltal a real nem tudja majd uhhogy sztem egy szoros 2:1-es barca siker
4/10 anonim válasza:
szoros meccs lesz az biztos, Real már rendesen összeszokott
de a Barca is szokás szerint formában van. ha tippelnem kéne akkor 1 gólos Barca győzelem ;)
5/10 anonim válasza:
A Barca nyer...remélem..a reál csak egy pénzes csapat,a barcelonának legalább van játéka.
6/10 anonim válasza:
szerintem a Real nyer multkor is nyerhetett volna ha berúgják a helyzetekek, sztem már kezd összeszokni a real
én reállos vok szal annak szurkolok,és otthon 100%-os otthon jobban szoktak játszani
7/10 anonim válasza:
Itt írták előttem hogy a Real már egy összeszokott csapat.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a Barca már 2 éve az.
És szoros meccsben döntetlen lesz a végeredmény.
8/10 anonim válasza:
A tippem 1-3, de a bajnokságot ennek ellenére szerintem a Real nyeri (mondom ezt barcásként).
9/10 anonim válasza:
Real győzelem
Mert utálom a barcát xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!