Megpróbáljam a focit? Mit tudtok tanácsolni? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy imádom a focit,mondhatom azt is,hogy az életem része,tesi órákon állandóan játszok,PC játékokban is,TV-ben is nézem mindig és már sokszor gondolkoztam azon hogy elmenjek valahova,akár teremfocira is,mivel semmi elképzelésem sincs a jövőmről,semmiben sem vagyok jó,csak ülök a gép előtt egész nap,egy élettelen sz.r-nak érzem magam és a focizást érzem az egyetlen kiútnak ebből.Csak az a baj,hogy fociban sem vagyok egy ügyes gyerek,egyedül lőni meg védekezni tudok jól de nagyon rosszul kezelem a labdát és hamar ki is fáradok. Egyébként 16 éves vagyok,ha ez számít és nem késő még. Szerintetek?2016. márc. 30. 16:41
1/3 anonim válasza:
Hát soha nem késő elkezdeni(persze azért nem 50 évesen), viszont ha jól tudsz védekezni akkor meg végképp nem gond, mert általában mindenkinek csak a góllövés a célja, jól jön, ha valaki jól tud védekezni. Akkor lesz belőled igazán valaki, vagy akkor fejlődhetsz leggyorsabban, ha tényleg akarsz, és hajtasz a minél jobb játékra. Bár én nem focizni kedztem el, hanem kézizni, de egyetlen év alatt nagyot javultam kondiban( amiben egyébként sem voltam rossz). Ne gondolkozz, ahol van hely kezd el, mert 16 évesen ideje van annak, persze ne valami lattyadt lócitrom csapatban, ahol a gyerekeknek nincs kedvük edzeni! Ha elkezded, akkor pedig azt javaslom, hogy minél többet nézz focit a tévében, és próbálgasd edzéseken, amiket láttál! És persze járj rendesen tréningekre, mert kieshetsz könnyen az addig elért kondidból!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,hasznos volt!
2016. márc. 30. 21:36
3/3 anonim válasza:
Teremfocira szerintem semmiképp,mert ott rohadtul techinkásnak kell lenned. Inkább füvön focizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!