Jót tesz-e a német és angol futballnak, ha jövőre a Hertha Berlin és a Leicester City indul a bajnokok ligájában?
a csoportkörnek szerintem mindenképp jót tesz az újdonság, érdekes meccseik lesznek az biztos!!
valószínűleg a csoportkörön nem jutnak túl, vagy ha igen akkor max negyedöntőig.
az angol futballnak biztos nem tesz rosszat, a mostaninál szarabb már úgysem lehet :D a német focit meg a dortmund bayern alkotja, ők úgyis ott lesznek :)
Szerintem akik nem jutnak be azok úgyse lennének ott a vége felé tehát akik valószínűlegnem lesznek ott pl United, Chelsea, Gladbach, Wolfsburg ők azért max legjobb 16-ig vagy 8-ig jutnának el, a csoportból akár a két említett "kiscsapat" is továbbjuthat.
Én azt gondolom hogy aki egy 34 illetve 38 fordulós, tehát borzasztó hosszú idény alatt odaér az első 3 helyre, azok meg is érdemlik. A német focit mint ahogy írta az első válaszoló úgyis a Bayern és a Dortmund képviseli, az angol foci meg saját magát rombolja azzal hogy rosszil játszanak a sztárcsapataik. Nehogy már felelőssé tegyünk két remekül játszó csapatot akik középmezőnybeli játékosállománnyal ott vannak az élmezőnyben. A Hertha amúgy mág nagy eséllyel lecsúszhat egyébként a 4. helyre, és akkor kell játszaniuk 1 selejtezőkört ami pedig tökéletesen megmutatja hogy a BL-be valók-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!