Melyik poszt valo nekem fociban?
Figyelt kérdés
Szoval robbanékony vagyok de nem nagyon gyors,jól cselezek és védekezek,làtok a pàlyàn és jol passzolok.Gyengeségeim állóképesség és nem rugok vslami erösset.Szoval valaki segítene?2016. márc. 9. 10:08
1/7 anonim válasza:
'Gyengeségeim állóképesség és nem rugok vslami erösset.'
Kapus.
2/7 anonim válasza:
Ha jól átlátod a helyzeteket, jól cselezel meg védekezel, de nem vagy túl gyors, akkor szerintem téged a Jóisten is a középpályára teremtett! ;)
Szerintem középpályás legyél, olyan "karmester" típus. Irányísd a játékot onnan, ha meg van aki gyorsabb/jobban rúg akkor csak le kell neki passzolnod, labdát viszont könnyen szerzel, ha jól védekezel. Szóval szerintem érdemes középpályásnak lenned. ;)
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem lennél jó középpályásnak. Mert oda pont,hogy állóképesség kell :D És ott gyorsnak kell lenni,technikásnak és tudni kell erősen rúgni is.
5/7 Anyád Gibbonja :D válasza:
Akárki akármit mond, szerintem is a középpálya. Pont azokat a képességeket írtad le amik ide kellenek. Itt nem kell 30 métereket sprintelni, elég ha robbanékony vagy, jó a reakciód, és jól helyezkedsz, oda fogsz érni mindenhova. Cselezés hasznos tulajdonság, létszámfölényt tudsz vele kialakítani, képes vagy megtartani a labdát.Védekezés magától értetődik, ott tudnál labdákat szerezni. Ide kell a legtöbb kreativitás, ha látsz a pályán az kulcsfontosságú, ezt kombinálva azzal hogy jól passzolsz szintén fontos. Kulcspasszok, szélsők kiugratása stb. Ezen tulajdonságok alapján a középpályán tudnál kiteljesedni. Előttem írták, hogy a középpályára erőnlét kell, hát igen kell az is, de 1. ez fejleszthető, 2. jó helyezkedéssel sokkal kevesebbet kell futnod.
6/7 anonim válasza:
Jól védekezel, jól paszzolsz, nem rugsz erőset.
Véleményem szerint védekező középpályás.
7/7 attila 08 válasza:
Labdaszerző védekező középpályás, olyan NAgy Ádám (FTC) féle szerelsz és elpasszolod esetleg egy test csel h tisztább helyzetbe kerülj vagy egy gyors tempóváltás a hátvédek és a középpályás(ok) vonala közt. Ha lbdát is vesztel egy csel miadt akkor is még ott a hátvéd és nem kell fel alá rohangázni, pontos és preciz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!