Szerintetek fociban melyik az a poszt, ahol a legkevesebbet kell futni?
Szerintem egyertelmuen a csatar, a legelso ember, az eloretolt ék:)
Ok altalaban a vedekezessel nem foglalkoznak (vannak persze csapatok mint pl. a Barcelona vagy a Dortmund ahol nagyon sok mulik a tamadok labdaszerzesen, ott mindenki aki elol van kifutja a belet), az ellenfel terfelen mozognak csak, amikor tamad az ellenfel akkor a felpalyaig a vedokkel vissza kell jonni meg szogleteknel hatramenni segiteni de amugy ennyi...Ezek a klasszikus befejezo csatarok nagyon keves futassal/sprinttel is meg tudjak oldani, ezert ok is birjak altalaban a legtovabb szusszal, nem faradtsag miatt szoktak lecserelni oket hanem azert mert nem jatszanak jol (vagy hat taktikai okokbol).
Egy vad Van Nistelrooy, vagy Drogba, Lukaku, Cavani, Lewandowski, Dzseko, Van Persie, stb. ezek mind nagy disznok, nem feltetlenul gyorsak meg mozgekonyak de jol cseleznek, meg birnak indulni es ha egyszer befordultak iranyba akkor mar nem nagyon lehet oket megkerulni:) Emlekszem volt olyan statisztika hogy a dagi Ronaldonak egy mesterharmas utan osszeadtak hogy mennyit futott egy meccsen es valami 9 percet azt hiszem osszesen:) A maradek 80 percet lesetalta vagy csak siman allt.
A belso vedok se futnak annyira sokat, szogleteknel mondjuk ok is elorejonnek, meg ha az ellenfel mondjuk a kontrakban hisz akkor sokszor van olyan hogy egy-egy gyors csatarral nagy sprinteket kell meghuzni egeszen hatra az alapvonalig, stb. Egy Messivel meg egy Cristiano Ronaldoval azert kell futni, vagy valami kiscsapat ellen ami 8 hatveddel meg elol 2 gyors patkannyal jatszik:)
A kozeppalyasok futnak szerintem a legtobbet, azoknak elol is, kozepen is es hatul is van dolguk boven, plusz nyilvan ugy kell mindig helyezkedniuk hogy tudjanak labdat kapni es inditani valakit elol vagy megindulni.
Szoval szerintem a befejezo csatar fut keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!