Szerintetek milyen poszton játsszak fociban az alábbi tulajdonságaim alapján?
Amiben jó vagyok:
-passzolás, gyorsaság, helyezett lövés, hosszú passzok.
Amiben nem vagyok túl jó:
-fejpárbajok, erős lövés, test-test elleni harc.
Csak az iskolában focizom, nem járok foci órákra de ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy melyik posztra lennék jó
Nah azér majd te is meglátod hogy más amikor a szünetbe focizol,meg amikor leigazoltan focizol élesbe!
Mert tudod ha a barátaiddal focizol akkor õk nem veszik komolyan,nem hajtanak kimerülésig,nem ütköznek le vállal,nem csúszkálnak be alád,hagyják hogy cselezz,hagynak kapura rugni......Míg a leigazolt meccseken nem hagynak cselezni,nem engednek kapura rugni,lélek szakadva játszanak (aki nem az nézzen magába),és a legfontosabb (!):nem tudják ki vagy,nem tudják hogy hú mennyire tudsz cselezni,nem tudják hogy te éppen mondjuk úgy cselezel mint Neymar,vagy úgy rugsz szögletet mint Messi vagy Ronaldo,egyszerüen n em félnek vagy tartanak attól amit te tudsz,épp ezér nem várják meg amíg be fejezed a cselt,nem,hanem fel löknek vállal és elveszik a labdát.Ezért mondja nekünk mindig az edzõ hogy az ellenféltõl nem kell félni,sõt õ féljen tõled,érezze azt hogy te vagy a jobb.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!