Fáj a bal térdem, de nem tudom mitől, mit tegyek hogy elmúljon?
Nemrég váltottunk a suliban tornaórákon teremből kijöttünk betonra focizni, és a barátokkal is sokat játszunk ott suli után meg délutánonként. Lehet ettől? Nem hiszem, mert akkor szerintem a másiknak is kéne. Lehet valakivel összerúgtam, de nem emlékszem sajnos :D, amikor játszom akkor csak arra figyelek, utána meg már nem érdekel, csak az eredmény és az, hogy hogyan teljesítettem. Van egy-két folt is a bal térdemen, szóval valószínű hogy valakivel összeakadhatott. Fastum gel jó erre? Nem fáj annyira, a bokám is szokott néha reggelente, de nem törődök velük, mert kibírom és ha járok rajta egy 5-10perc és nem is fájnak.
Lényeg az, hogy a térdfájást hogy mulasszam el? Köszi.
15/F
én biztos, ami biztos alapon megnézetném orvossal :)
Én is "hősködtem" hosszú ideig a térdemmel (pedig nagyon fájt), aztán kiderült, hogy van mindkét csonton egy-egy "pukli". Megfelelő kezelés után mára rég nincs vele problémám. Kiderült, hogy azért volt, mert még nem csontosodott le teljesen a lábam (vagy hogy mondják :p) és a nagy megerőltetés (kézilabda) ezt hozta ki. A te korodban simán elképzelhető még ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!