Hogy lehetnék jobb kosaras?
Figyelt kérdés
Pár adat magamról:
Élet kor: 15
Súly:90kg-95kg között mozgok
Magasság: 192cm-196cm között mozgok
Zsákolni nem tudok...vagy is tudnák ha akarnák.
Mire kéne edzenem,hogy ne legyen ellenfelem?
2016. jan. 13. 16:07
2/4 anonim válasza:
Szerintem fogyj egy kicsit de elég pár kilót leadnod emiatt a magasság miatt. Ha zsákolni akarsz gyúrj lábra! Tanulj meg gyorsan reagálni, mérd fel a helyzetedet játék közbe és NE KAPKODJ! Bízz a társaidba! Tanulj meg néhány cseles trükköt és stratégiát! Fejleszd ki a saját dobási stílusodat és EDZ SOKAT! Karra, lábra, vállra nem árt az erősítés! Remélem segítettem, sok sikert!!! :-) 16/f
3/4 anonim válasza:
Hát én is azt ajánlom, hogy fogyj egy picit nem kell sokat ha tudsz futni és 1 perc alatt nem fáradsz el akkor akkor már szuper az a lényeg, hogy legégy jó masszív ne hagyd magad. Ha elég elszánt vagy és van időd minden este erősíts.
4/4 A kérdező kommentje:
hát a kondival vannak gondok...de már probálom kezelni...és már adtam le 2,5kgt
2016. jan. 23. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!