Tényleg Bunda gyanús a Magyar - Norvég pótselejtező?
Figyelt kérdés
Már olyat is hallottam a meccs után, hogy Máté Kriszta műsorában is volt szó a bundáról. Én viszont ezt nem akarom elhinni. Ellenben szívesen olvasnék, vagy néznék ezzel kapcsolatban valami értelmeset, ahol ki van fejtve rendesen, hogy csak alapos gyanúról van e szó, merő rosszindulatból, vagy vannak kézzel fogható, ez ideáig még nem bizonyítható tények is. Ha bárki tud egy értelmes linket, küldjön már.
Minden meccs meg van bundázva. Én csak megyei szinten fociztam ,de ott sem volt tiszta meccs. Fentebb meg csak rosszabb a helyzet. Tök véletlen mi hogy a képzettebb játékosokkal rendelkező Norvégok kb semmit nem csináltak meg a kapu közepéből fejelték mellé a labdát, közben a labda meg 70%-ban náluk volt.
2015. nov. 18. 11:18
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ők veszíteni jöttek ? Én a bundát valahogy úgy képzelem, hogy az egyik csapat totál passzív, és hagyja a másikat játszani. Viszont a pályán nem ezt láttam. Fölösleges ilyen életveszélyesen rárúgni a labdát, ráadásul többször is a kapura, ha az a cél, hogy az ellenfél ki ne kaphasson. No meg ahogy írod is, hogy kapu közepéből mellé fejelni..... Hát azt nem lehet direkt. Egyszerűbb volna ha bele sem ér. No meg a Norvégok mögöttünk vannak a tabellán is, a FIFA ranglistán. A realitás mellettünk szólt.
2015. nov. 18. 14:42
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bunda volt mert sok mindent nem fújtak be nekünk (pl. szöglet, Kádárt megtaposták és nekik volt jó helyről szabadrúgás). Egyszerűen jobbak voltunk meg piszok nagy mázlink volt. Attól, hogy a támadásuk gyenge volt az az ő balszerencséjük és a mi szervezett védelmünk tehet.
2015. nov. 18. 16:15
4/8 anonim válasza:
Persze, az a többszázezer igazolt játékos minden meccs előtt összeül (csak az ellenféllel, nem mindenkivel egyszerre), hogy megbeszéljék, hogy mennyi lesz a meccs, és ez ellen egyiknek sincs kifogása.
Sok buta ember már akkor szeret bundát kiáltani, amikor nem papírforma eredmény születik. Na de az élet ilyen, nem mindig az történik, amit valószínűnek gondolunk. A bundázás nem így működik.
2015. nov. 18. 18:38
5/8 anonim válasza:
"Én csak megyei szinten fociztam ,de ott sem volt tiszta meccs. Fentebb meg csak rosszabb a helyzet."
Az, hogy a megye egyben nulla fizetésért fociznak, és ahhoz képest remekül lehet keresni a bundázással, nem azt jelenti, hogy feljebb még rosszabb a helyzet.
Élsportolókról van szó, és nem mindenkinek a pénz a legfontosabb az életében. Van ám szakmai fejlődés, presztízs is a világon - és bármilyen hihetetlen, becsület is...
2015. nov. 18. 19:04
6/8 anonim válasza:
Már azért is rengeteg pénzt kap egy játékos, hogy a válogatottban játszik. Most meg gondolom pótselejtezőn kicsit többet ígértek. Nem fognak itt bundázgatni több milliót kereső a világ különböző tájain labdát kergető emberek, amikor ad 2 gólpasszt és 80 millió.
2015. nov. 18. 19:45
7/8 anonim válasza:
Nem volt bunda.
Aki meg suta a focihoz és azt írja, hogy bunda volt az bújjon el. Röviden ennyi a véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!