Hogyan látjátok a továbbjutási esélyeinket jelenleg a a norvégok ellen a labdarúgó EB pótselejtezőn? Meglesz szerintetek az EB-re a kijutás?
Figyelt kérdés
Hány százalékot adtok a válogatottnak?Szerintetek a másik 3 ellenfél ellen több esélyünk lett volna,akiket még kaphattunk?Írország,Dánia,Szlovénia.2015. nov. 10. 09:34
1/4 anonim válasza:
Tökmindegy hogy ki ellen lett volna több esélyünk. Szerintem nem jutunk ki és a többiek ellen sem jutnánk. De ha ki is jutunk és az összes meccset elveszítjük majd akkor nem volt sok értelme az egésznek. Azért rendesen le kell még gagyisítani az EB-t hogy ott nekünk helyünk legyen.
2/4 anonim válasza:
Bármelyik 7 csapat ellen minimális esélyekkel indultunk volna, szerintem jól jártunk a norvégokkal, mert nincs igazán világsztárjuk, a szlovénoknak vagy a főleg a dánoknak több van. Én vagy az íreknek vagy a norvégoknak örültem volna, talán a norvégok ellen még több esélyt látok, főleg annak fényében, hogy mi az északíreket se tudtuk legyőzni 1x se. Sztem 10% esélyünk van, szóval valszeg nem lesz meg.
3/4 anonim válasza:
A szlovénok ellen adtam volna talán több esélyt. De az se biztos, inkább csak azért mondom, mert ők elég rapszodikusan szerepeltek eddig, és csapatként nem olyan jók, pedig a keretben van egy-két neves játékos. A dánok és az írek ellen pedig viszont egyértelműen kevesebbet. Ők papíron is erősebb kerettel rendelkeznek a norvégoknál, ráadásul az írek például ugyanonnan jönnek, és ugyanazt a stílust játsszák, mint az északírek, ami már a csoportban nem feküdt nekünk. Összességében szerintem nem panaszkodhatunk a sorsolásra egyáltalán, de túlságosan bizakodni felesleges, mert mint a négy potenciális ellenfélnél gyengébbek vagyunk. Talán az 5 évvel ezelőtti válogatottnak, amikor még Dzsudzsák, Gera, Juhász, Király meg a többi húzónév a pályafutása csúcsán járt, lenne egy kis esélye, de azóta mi csak gyengültünk sajnos, a norvégok pedig fejlődtek.
4/4 anonim válasza:
Szerintem híresebb lesz, mint a vb német-brazil meccse! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!