Végleg harangoztak a magyar labdarúgó válogatott EB részvételének így, hogy Norvégiát kaptuk, vagy felébred a csapat és végre CSAPAT lesz csupa nagybetűvel?
Szerintem nem jártunk olyan rosszul, bár a szlovénoknak jobban örültem volna.
A másik topikban is írtam, hogy kemény meccs lesz, és mivel idegenben kezdünk mindenképpen gólt kellene szereznünk. Azt gondolom, hogy a meccseken nem lesz góleső, így az idegenben rúgott gólnak nagy jelentősége lehet. Ha kint mondjunk kihúzunk egy 1-0-ás győzelmet az jó. De még egy 2-2-es döntetlen sem lenne rossz, hiszen ha utána a második mérkőzésen itthon kihúzunk egy 0-0-át, vagy egy 1-1-et, akkor idegenben rúgott több góllal mi repülünk Franciaországba.
De nem kell annyira előre gondolkodni, elsőként az legyen a feladat, hogy Norvégiában jó eredményt érjünk el, és mindenképpen rúgjunk gólt vagy gólokat!!!
Ja, és a fő kérdésre válaszolva: Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de szerintem kijuthatunk.
Az nem baj, ha lebecsülnek minket, sőt annál jobb! Úgy legalább meglepetést tudunk majd okozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!