Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Norvégia-Magyarország EB...

Norvégia-Magyarország EB pótselejtező. Vélemény?

Figyelt kérdés

2015. okt. 21. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Egyértelmű, hogy bukta
2015. okt. 21. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még híresebb lesz, mint a német-brazil meccs.
2015. okt. 22. 07:56
 3/6 MGéza ***** válasza:
19%
Igazából a Magyar Válogatott gondjai ott kezdődnek, hogy nincs védelmünk, anélkül meg nehéz lesz. A feröeriek is bohócot csináltak belőlük, szerinted hány gólt fogunk kapni a klasszisokkal jobb norvégoktól? Ne így legyen, de szerintem esélytelenek vagyunk.
2015. okt. 22. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem Dánia és Írország lett volna a legrosszabb.

Szlovének lettek volna a legjobbak a magyaroknak. Norvégok kettő között vannak. Nincsenek sztárjátékosaik, sőt klasszisuk sincs, de gyorsaságban, fizikálisan megeszik a magyarokat, és emellett képzettek is a labdával ! Magyaroknak kb 25 % esélyük van tovább jutni.

Pótselejtező egyértelmű tovább jutói Norvégia és Ukrajna.

Svéd -Dán meccs megtippelhetetlen, kár hogy ez a 2 válogatott került össze, és az is nagy kár hogy a magyarok kiemeltek voltak a Dánok kárára.

Bosnyák -Ír meccs is megtippelhetetlen. Mind a 2 válogatott nagyon jó.

2015. okt. 22. 15:48
 5/6 anonim válasza:
100%
Szerintem tovább jutunk.
2015. nov. 14. 15:15
 6/6 MGéza ***** válasza:
Most már 75% esélyünk van rá, de szerintem nem sokan gondolták, hogy ez lesz, maximum bíztak valami hasonlóban. Mondjuk a norvégoknak fiatal, tapasztalatlan játékosaik vannak, nekünk meg szerencsénk is volt. De semmi sem biztos, csak az amit már lejátszottak.
2015. nov. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!