Magyar-Norvég meccs, vélemények?
Először is azt meg kell jegyeznünk, hogy írtó nagy mázlink volt , hogy kiemeltek minket a sorsolásnál a Dánok kárára.
Ha nem teszik akkor semmi esély nem lett volna.
Ukrajna
Svédország
Dánia
Bosznia
Mindegyik válogatott sokkal jobb mint a magyar
Abban is írtó nagy szerencsénk volt hogy a 4 lehetséges ellenfél közül a leggyengébbet kaptuk.
Dánia
Szlovénia
Írország
Norvégia
Dán-Ír egyértelműen sokkal jobbak
Szlovénia is egy kicsivel jobb
Norvégiától nem értem miért féltek legtöbben ? 1 klasszisuk sincs, sőt 1 igazán jó játékosuk sincs, lassú, ötlettelen játékuk van. Olyan szinten vannak mint pl : Skócia, Bulgária
Az is nagyon meglepő volt, hogy a közönségúk Oslóban csak ült, nem szúrkoltak, mondjuk egy Skót meccsen nem így lett volna, mert ők belehajszólták volna a játékosaikat az iramba...
Szóval hatalmas mák, hogy a Norvégokat kaptuk.
Azt viszont nagyon sajnálom ,hogy a Svéd- Dán közül vmelyik nem lesz ott, mert mind2 ott lenne a helye. Egészen más iramba játszottak ők.
Véleményem szerint nem kellett volna 24-re megemelni a létszámot, úgy minden csoport halálcsoport lett volna, így meg sokat esik a színvonal - Magyarokkal, Észak-Írekkel, Albánokkal...
Igen, harminc év után egyszer összejött a lépés (már statisztikailag is időszerű volt) gyakorlatilag a szokásos felállás volt, 3-4 sanszunk volt megcsinálni és kijutni egyenesen. De persze szokás szerint nem jött össze, mos a plusz létszám miatt a szokásos színvonalon sikerült megnyerni 2 meccset, ennyi az egész. Az hogy rúgott gól lesz-e nem tudom, én szerencsés sorsolás esetén 1 pontot is meg mernék kockáztatni, de ennyi.
ettől még ugyanazok a játékosok ugyanazokkal a gyengeségekkel és ugyanazzal a nulla szakmai háttérrel állunk fociban.
De legalább körbe lehet veregetni egymás vállát, felhúzni pár stadiont kivenni egy halom pénzt az állam zsebéből.
Tökmindegy nincsen ha a fociban. Kijutottunk és ez alényeg !
Hozzuk a magyar focit európába. https://www.youtube.com/watch?v=XORYSKDo70g Reszkessetek !!!!!
Van mitől
Nem értem, miért nem lehet örülni ennek a sikernek. Mert, bizony ez az.
Nem megbántva semmilyen más sportágat, vagy sportolót, a labdarúgó válogatott EB-részvétele több embert érdekel, mint egy másik sportágból egy vébé-döntő. Azon lehet persze vitatkozni, ez mennyire igazságos, de a tény attól még tény marad, vasárnap este emberek millióinak okoztak örömet, az elmúlt 30 évben milliószor elátkozott "falábúink". Én spec nagyon örülök a sikernek, hogy kint mi lesz, az már egy másik kérdés, de ha olyan játékot produkálunk, mint vasárnap, nem leszünk pofozógépek.
Aki emlékszik a 2004-es Európa-bajnokságra, az tudja, hogy a görögök milyen játékkal lettek Európa-bajnokok, nem hiszem, hogy Athénban vagy Thesszalonikiben nagyon szomorkodtak volna, mert nem játszottak szép focit.
Megkaptam faszán a 0%-ot, pedig én is örülök a sikernek, csak arra emlékeztetnék mindenkit, hogy nem mi lettünk jobbak, ennyivel könnyebb kijutni. Persze ettől még örülök, talán felpezsdíti ez a poshadt állóvizet ami a magyar focit jelenti.
Az, hogy többen nézik? Egy MKB Veszprém BL meccset többen néznek meg a helyszínen, mint egy egész NB I-es fordulót.
Én inkább úgy mondanám, hogy a legnagyobb pénz még mindig a fociban van, ami érthető, az a kár csak, hogy nálunk eredmény nélkül is benne van.
És félreértés, ne essék, néztem a meccset, szurkoltam, és az EB_n is szurkolni fogok. Csak ne higgye senki, hogy a bármi változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!