A paraguay-spanyol meccs játékvezetői sem fognak ezen a vb-n több meccset vezetni, szerintem. Vélemények?
szóval,szerintem így az igazságos,hogy a spanyolok kerültek tovább.Lehet a Paraguay gólja érvényes volt,bár szerintem megadható,meg nem megadható is lehetett.Aztán jött a büntető Paraguaynak,ami tényleg az volt,nem kérdés.Kihagyta.Aztán a spanyoloknak jött,ami szintén az volt,az sem kérdés.Xabi Alonso büntetőjét nem kellett volna visszafújni szerintem,mert max akkor,ha kihagyta volna,és a spanyolok érik el a kipattanót és abból született volna gól,de mivel Xabi Alonso berúgta, így szerintem senkit nem zavart az hogy kiugrott egy spanyol.És utána Xabi kihagyta a büntetőt,a másodikat,és Fabregas ellen elkövetett szabálytalanságért büntetőt kellett volna adni.Az EGYÉRTELMŰ!!!!!!nem adott.A spanyolok többet tettek a győzelemért jóval,és megérdemelten jutottak tovább,más kérdés,hogy a németek ellen kevés lesz ez,ha a németek akkor megint így fognak játszani mint ma.
A bíró egyértelműen gyenge volt,sok hibát követett el,és apróbbakat és hatalmas tévedései is voltak.Többé ezen a Világ Bajnokságon nem fog vezetni,ez a véleményem.
előző vagyok
és szerintem nem biztos,hogy szabályos volt a gól(kérdező),mert majdnem belefejelt a játékos a labdába,és ahogy az előttem író is mondta,akkor is lehet les,ha nem ér hozzá,szóval javítom magam,egyáltalán nem biztos,hogy szabályos volt az a gól.....és az a csapat nyert,aki többet tett a győzelemért,bár nem annyira játszottak jól,de támadtak,és megérdemelték
Attól, hogy egy jobb játékállománnyal rendelkező csapat összességében jobb, attól még nem jár neki minden bírói döntés.
Amúgy a paraguayi büntetőt is vissza kellett volna fújni, mert ott is beléptek a spanyolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!