Szerdai Real-Bayern meccs vélemények/tippek?
A Bayern megy tovább 3-1-es összesítéssel.
Madridban:1-1
Münchenben:2-0
XD:-)
Odavágó: 4-1
Visszavágó: 4-1
HU: 0-0(5-5)
Tizenegyesekkel 9-10-el tovább megy a Real.
Kicsit alábecsültétek a Realt nem? Tökéletes kontrajáték, tökéletes védelem. A Bayern elég gyengén játszott önmagához képest, de inkább a tavalyi Heynckes-féle Bayernhez képest. Nem tartottam jó ötletnek Guardiolat már az elején sem. A tavalyi hibátlan Bayernt csak elrontani lehetett.
Itt van.. a Realnak elég 1 gólt lőnie, máris 3 kell a Bayernnek, ami ezzel a játékkal elég nehéz lesz.. Sok felesleges passz, kevés kapura lövés, lendületlen játék.. De azért bízom a Bayern sikerben. Csak ennél több kell (Egy Bayern fan..)
13.00
Én is pártatlanként többet vártam a meccstől, az viszont megdöbbentő volt hogy 25-75ös labdabirtoklással is simán lehetett volna 4-0ás félidő. Bayern középpálya jó volt, addig amíg el nem kezdtek futni a Real játékosok. Amúgy igen, az is kissé wtf hogy 85 perc kellett a Bayernek az első igazán komoly helyzetig, Robben szokás szerint alig passzolt, Ribéry elég gyenge volt. Igaz másik oldalon is se Ronaldo se Bale nem igazán játszott jól.
Amúgy Pep-ről meg annyit hogy 2 Európa verő csapatot vett át, semmit nem kellett építenie, a Barcában is lefele ívelt a pályafutása. Szerintem egyáltalán nem jó edző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!