Román magyar meccs 06. 09 vélemények?
Ott voltam a meccsen, igy ez alapjan tudok velemenyt irni...a jatekrol nem fogok beszelni, az szerintem a tv-n keresztul is erzodott, hogy egy nulla.
DE.
Emlitest kell tennem az elozmenyekrol es csak altalanossagban a romanokrol....
Nagyon sok orszagban jartam mar, de ilyen egy buta, bunko, paraszt neppel meg nem talakoztam! Tudom, hogy ez nem befolyasolta a jatekot, nem is arra akarok kilyukadni, hogy emiatt kaptunk ki, de konyorgom, milyen fairplayrol beszelnek, amikor hanggranatokat dobalnak a kapunk mogott, meg zold lezerfennyel vilagitanak Bogdan Adam szemebe?????Hol van itt a sportszeruseg??? Bezzeg ha mi csinaltuk volna ezt, mi vilagitunk a romanok szemebe, mar rogton jonne az anyazas.....es felreertes ne essek, nem a fekete polos kemenymag koze tartoztam.
Szanalmas es felhaborito, es nem erdekel, nyugodtan pontozzatok le!
Kerdezo : igen, de szerintem a jatek szempontjabol teljesen mind1, hogy elozo nap a szurkolok mit csinalnak.....en nem errol beszeltem.
Felolem azt csinalnak, amit akarnak hazon kivul, de az, hogy a meccs kozben szandekosan zavartak a magyar jatekosokat, az szanalmas es undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!