Román magyar meccs 06. 09 vélemények?
"én is magyar vagyok, sajnos"
Ha ilyet mondasz, ne a tobbi embert parasztozd le, konyorgom...
Engem ez a meccs az 1986-os VB oroszok ellen mérkőzésre emlékeztet. Oda egy olyan csapat ment, ki aki előzőleg fél európát tönkre verte. Idegenben a németeket vertük meg, itthon a brazilokat 3:0-ra.(a 30-on felüliek emlékezhetnek rá). Tényleg nagyon jó csapatunk volt. Aztán kimentünk Mexikóba és az oroszok simán ledaráltak minket 6:0-ra. Na, azon a meccsen láttom úgy andalogni a játékosokat, mint most a románok ellen...Ez szerintem nem más, mint a félelem. Szerintem ez egyszerüen benne van a magyar mentalitásban, hogy vész helyzetekben megijedünk, összeomlunk.
Kezdem sejteni -- bár meredek követekzetésnek látszik -- hogy miért vesztettünk el megannyi háborút és forradalmat az utóbbi néhány száz évben...
Azért elég parasztok voltak a szurkolók is, magyarok és románok is. Minek kellet a vonatot szétverni?
Na lássátok ennyit erről, ennyire intelligens szurkolók vannak. A közeljövőben meg ne csodálkozzon senki sem ha nem iditanak semmilyen különjáratot, és jól is teszi a MÁV ha nem indit. Mert ha ennyi eszük sincs a szurkolóknak hogy a csapatuk játszott rosszul és nekik ki kell tölteni a dühüket valahol. És az talán javitott az eredményen hogy leamortizálták a vonatot????
Na ennyit az INTELLIGENCIÁRÓL!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!