Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A török magyar meccsen milyen...

A török magyar meccsen milyen nemzetiségű volt a bíró?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 10:51
 1/7 A kérdező kommentje:
nem néztem az elején amikor mondták és nem tudom hogy milyen nemzetiségű de én törökre tippelek mert nagyon köcsög volt velünk a törököknek majdnem mindent elnézett
2013. márc. 27. 10:53
 2/7 Osynho ***** válasza:
81%
Gondolod végig... hogy lett volna török a spori, egy török válogatott meccsen? Egyébként szerb volt.
2013. márc. 27. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi csak mert nagyon osztotta a sárgát a magyaroknak

főleg amikor fellökték vargát aztán ő kapta a sárgát

meg amikor a Dzsudzsák visszaszólt a bírónak 1böl sárgát kapott aztán a törökök meg hányszor visszaszóltak neki

2013. márc. 27. 10:59
 4/7 Osynho ***** válasza:

Hát ez van, a bírók tévednek. Emberek ők is. Csak nálunk divat egyből csalást emlegetni ilyenkor. :)

A meccs nem a tévedéseken múlott, az X elég jó eredmény, ha azt vesszük, hogy az első félidő végén 3-at simán kaphattunk volna. A románok elleni döntetlent sajnálja az ember ilyenkor...

2013. márc. 27. 11:03
 5/7 Antimod ***** válasza:
Nem nagyon engedte a test-test elleni küzdelmet, pedig a törökök nagyon forszírozták. Sok esetben helyesen ítélt egyébként, Varga is jogosan kapott lapot feltartásért a második félidő elején, mert kint volt a keze.
2013. márc. 27. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

"Csak nálunk divat egyből csalást emlegetni ilyenkor"

ez baromság.

igen ők is emberek. Ők is szeretnek és utálnak is csapatokat. Ez sokszor meglátszik a bíráskodásokon. Ráadásul nem egyszer derült már ki, hogy a bírót, bírókat lefizették.

Szóval elég nagy marhaságot mondtál, hisz a közelmúltban is tiltottak el játékvezetőket. (ugye magyar sporik is voltak ebben érintettek). Pár éve pedig top ligás sporit is csuktak börtönbe. (nam csak az olasz botrányra gondolok)

Főleg az a gyanús, ha egy csóróbb országból való fúj tisztességtelenül. És ha egy sporit elkapnak így akkor gondolhatod, hogy nem csak 1 meccset befolyásolt...

Persze most erre a török-magyar meccsre szerintem se lehet rámondani, hogy rosszul végezte a dolgát a bíró. Max kicsit haza fújt, de ez gyakran megesik.

2013. márc. 27. 12:23
 7/7 Osynho ***** válasza:

Marhaságot mondtam? :D Tehát, ha egy bíró téved, akkor csal? Értem...

Szerintem attól, hogy volt akit elkaptak csaláson, az még annyira elenyésző %, hogy kár is szót pazarolni rá, nemhogy elővenni minden bírói hibánál. Amit mondtam, azt a fórumokon, facebookon, és baráti körben történt beszélgetésekből vonom le, ahol 1-1 hibás ítélet után szinte mindig csaló bírózás megy, meg a kedvezményezett csapat részéről lefizetések, stb.

2013. márc. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!