Kosárlabda. Ti miért imádjátok? Illetve mit gondoltok Curry-ről? Milyen lehet a viszonya Lebron-nal?
Figyelt kérdés
Egy-két éve kezdtem el úgy igazán nyomonkövetni a kosárlabdát és imádom. Nekem Curry a legnagyobb kedvencem, imádom nézni ahogy játszik, na persze a többieket is. Nektek ki a kedvence(i)tek és miért? :D2015. nov. 7. 12:51
1/2 anonim válasza:
Talán, mert izgalmasabb, mint az európai futball és látványosabb. Ezért szeretem. Curry egész jó, mondjuk én nem vagyok LeBron ellen sem, de szerintem Steph Curry jobb, mint James. Majd érdemes nézni Jamest, nem nagyon vágja a Free Throw dobásokat, meg a 3 pts sem. Inkább a középtávoli és a tempó, ami megy neki. Meg nem is egy poszton játszanak, mármint Curry, meg James.
2/2 A kérdező kommentje:
Én sem utálom, sőt! Azt mindenféleképpen el kell ismerni, hogy nagyon jó, én egyszerűen csak jobban szeretem Curry játékát. Csak most ugye kettőjüket tartják a legjobbnak, kíváncsi lennék rá, vajon ők ketten hogyan viszonyulnak a másikhoz.
2015. nov. 8. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!