Ti is utáljátok a focit?
Figyelt kérdés
Egyszerűen utálom a focit.És nem értem ebben a sportban mi olyan hűűű, de jó? Van jóval több sport amihez sokkal több egyensúlyérzék,tehetség kell mint a focihoz.De olyat mint az műkorcsolya szinte semmibe veszik(focihoz képest).És a foci egyébként mi is? Rugdosnak egy labdát :D én ebben ennyit látok2015. jún. 8. 23:05
11/16 anonim válasza:
Ha nem vagy magas vagy nincs egy jó gömbérzéked, akkor sose fogsz tudni focizni. Én sosem tudtam ügyesen cselezni, inkább a kapuban voltam jó, mert gyorsan le tudtam reagálni egy lövést. Egyébként nem utálom, körülbelül 11 éves koromig sokat játszottam, még csapatba is hívtak játszani, de nem mentem. Már nem bánom, mert mára már hidegen hagy. Nem is követem.
12/16 anonim válasza:
Magasság?
Xavi, Ribery, Messi, Sneijder, Modric, Mata, Iniesta, Hazard...
13/16 anonim válasza:
Ja, Riberire emlékszek, ő törpe. A törpék ÁLTALÁBAN védők. Ezzel csak az a baj, hogy mindenki csatár meg középpályás akar lenni.
14/16 anonim válasza:
A védők (belsők) általában minimum 185 körül vannak.
A törpék inkább középpályások, szélsők. :)
15/16 anonim válasza:
Igen a törpék általában szélsők, mert gyorsan futnak, alacsonyan van a súlypontjuk és jól cseleznek, vezetik a labdát ezáltal, így jól betudják hozni szélről a labdát, vagy remekül beadják. A védők általában pont, hogy debellák pl. Vidic, Ferdinand, Boateng, Godin, Kompany, Chiellini. Már egy 183 centis és kicsit vékonyabb Carvalho kitűnik a belső védők sorából, Cannavaro-ról meg ne is beszéljünk, ő már 'csak' 176. A legkisebb híres védő, aki eszembe jut, pedig Lahm, de ő nem meglepő módon szélső védő, és 170 cm.
16/16 anonim válasza:
Én meg egész mást látok benne, mint te, kérdező, de ettől szép a világ, nem kötelező semmit sem szeretni vagy nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!