Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kb. velem egykorú fiúk! Miért...

Egy naaagy fan kérdése:

Kb. velem egykorú fiúk! Miért ciki, ha egy lány szereti a focit?

Figyelt kérdés

Nézni is és csinálni is. Valamiért az, ha kézizik vagy kosarazik az nem baj, de ha focizik az máris rossz. Ti hogy gondoljátok?

13/L

2015. máj. 22. 21:54
 1/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Én pl fiúként nem szeretem, de semmi bajom. Szerintem nemtől független ez.
2015. máj. 22. 21:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Bárkinek mondom húzza a száját. Pedig sport-sport.
2015. máj. 22. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Továbbra is az ilyen kérdés a ciki.. na jó, nem.

Azért ciki, mert 13 évesen még bármit csinálsz, az valaki (egy másik 13 éves, de akár 14 éves) szemében ciki lesz.

Később ez úgy fog változni, hogy bármit csinálsz, egy 20-30-40-50 ... éves ember szemében tök mindegy lesz, ha értelmes, és ciki lesz, ha egy idióta és állandóan ítélkezni akar.

Neked meg nem mások (1-2 ember? 100-200 ember?) magánvéleményére kell alapoznod semmit, erre rájöhetsz most, 20-30 évesen, 40-50-60 .. évesen, minél előbb annál jobb. Neked :)

Én személy szerint rühellem a focit, az amerikai focit elfogadom mint sport, mert ott bunyóznak de azt sem nézem.

2015. máj. 22. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem bejön ha a lánynak is tetszik :D plusz egy téma amiről jól elbeszélgetünk vagy eljátszuk az időt :D 16/f
2015. máj. 23. 00:25
 5/9 anonim válasza:
Nem ciki játsz nyugodtam lehet jobb vagy mint ők és ezért nem akarják hogy játsz.
2015. máj. 23. 17:30
 6/9 B.Dávid válasza:
nem ciki, de ezzel együtt én se szerettem soha, ha lányok is játszottak nagy meccseken. Nem bántásból, de fizikálisan nem jó ha koedukálják a két nemet. Viszont annak örültem mindig is ha egy lányy szereti a focit
2015. máj. 25. 17:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak a bátyámat alázom le itthon, meg követem a fejleményeket
2015. máj. 25. 18:31
 8/9 B.Dávid válasza:
gyakorolj sokat, gyúrj rá a focira. Lehet h sokra viszed, ha kitartó vagy
2015. máj. 25. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Volt egy kolleganőm, 30 éves, Barca-szurkoló volt, és nézte a meccseket, a világbajnokságot is.

Szóval nem hogy nem ciki, NEM IS LESZ AZ. :)

2015. jún. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!