Mikor 13 éves voltam, a többi velem egykorú fiú már bulizni járt és csajozott. Én meg csak bújócskáztam, meg játszottam velük. Ez nem ciki?
Én csak azt mondtam, hogy nem baj az, hogy az emberek más-más tempóban érnek. Senkit nem kéne elítélni, azt sem, aki tizenöt évesen homokozott, és azt sem, aki tizenkét évesen mondjuk már szerelmes lett. Olyan értelmetlen azzal foglalkozni, hogy mások mit kezdenek az életükkel, hogyan csinálják, inkább arra kéne koncentrálni, hogy nekünk megfeleljen a tempó, amiben éljük a mindennapjainkat.
Kedves kérdező, egyáltalán nem ciki, hogy bújócskáztál, ha neked úgy volt jó, akkor teljesen rendben van :)
De nem kell elítélni azt sem, aki esetleg máshogy érezte jól magát, mert egyrészt nincs közünk hozzá, másrészt a véleményünk úgysem befolyásol semmit.
Szerintem érettnek lenni nem azt jelenti, hogy bulizol, hanem azt, hogy függetlenedni tudsz attól, hogy más emberek mit gondolnak rólad, helyre tudod tenni magadban, kinek mennyire fontos a véleménye. Tehát ha jól esik, bulizol, és nem érzed ezt cikinek, mert neked így jó.
Megértem, ha ez nem tetszik valakinek, de lehülyézni lehet, hogy nem kellett volna kapásból. Nem túl érett dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!