Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor 13 éves voltam, a többi...

Mikor 13 éves voltam, a többi velem egykorú fiú már bulizni járt és csajozott. Én meg csak bújócskáztam, meg játszottam velük. Ez nem ciki?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 09:41
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem ez lenne a normális
2014. dec. 27. 09:45
 2/9 anonim válasza:
100%
Javítva:Nem,ez lenne a normális
2014. dec. 27. 09:45
 3/9 anonim válasza:
Minden 13 évesnek ezt kellene tennie.
2014. dec. 27. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Pontosan, ez a normális! A többi meg média befolyás, semmi több. Ne szégyelld önmagad soha.
2014. dec. 27. 10:19
 5/9 Gyémántlány ***** válasza:
0%
Hát, nem tudom, mi a normális. Vannak érettebb, meg éretlenebb gyerekek. Nem kell szégyellned, hogy te kicsit később érsz, ez oké.
2014. dec. 27. 15:20
 6/9 anonim válasza:
A csajozás nem a 13 éveseknek való.Ráérnek ők még bulizni.Egyáltalán nem ciki,hogy te még játszottál:)
2014. dec. 27. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
5-ös, ja értem, mert hát az érettség fokmérője a bulizás. Te se igen álltál sorba az észosztásnál...
2014. dec. 27. 17:09
 8/9 Gyémántlány ***** válasza:

Én csak azt mondtam, hogy nem baj az, hogy az emberek más-más tempóban érnek. Senkit nem kéne elítélni, azt sem, aki tizenöt évesen homokozott, és azt sem, aki tizenkét évesen mondjuk már szerelmes lett. Olyan értelmetlen azzal foglalkozni, hogy mások mit kezdenek az életükkel, hogyan csinálják, inkább arra kéne koncentrálni, hogy nekünk megfeleljen a tempó, amiben éljük a mindennapjainkat.

Kedves kérdező, egyáltalán nem ciki, hogy bújócskáztál, ha neked úgy volt jó, akkor teljesen rendben van :)

De nem kell elítélni azt sem, aki esetleg máshogy érezte jól magát, mert egyrészt nincs közünk hozzá, másrészt a véleményünk úgysem befolyásol semmit.

Szerintem érettnek lenni nem azt jelenti, hogy bulizol, hanem azt, hogy függetlenedni tudsz attól, hogy más emberek mit gondolnak rólad, helyre tudod tenni magadban, kinek mennyire fontos a véleménye. Tehát ha jól esik, bulizol, és nem érzed ezt cikinek, mert neked így jó.

Megértem, ha ez nem tetszik valakinek, de lehülyézni lehet, hogy nem kellett volna kapásból. Nem túl érett dolog :)

2014. dec. 27. 21:57
 9/9 anonim válasza:
nem ciki, sőőt, nagyon is jól tetted. neked legalább volt gyerekkorod.
2015. jan. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!