Szerintetek ki nyeri a La Liga-t?
"A Barcának lesz még egy AtM elleni meccs, ahol biztos, hogy nem fognak nyerni" Miért is? Ebben a szezonban eddig 3/3 a mérlege a Barcának ellenük.
"a Real megint egy hulladék ellenfelet kapott" Nem értem miért kell a Juvét így leírni. A Real szenvedni fog ellenük, úgy mint a szintén védekező felfogású Atletico ellen
"a Realra tenném a pénzem, mert bennük érzem azt a gyilkos ösztönt ami nincs meg a Barcában" Ez ebben a szezonban pont nem igaz. A Barca idén rengeteg elveszettnek tűnő meccset húzott be az ősszel, míg a Real-tól ilyenre nem nagyon emlékszem idén
+ Modric nélkül a Real biztos, hogy nem fogja 6 ponttal abszolválni a Sevilla-Valencia kettőst. Láthattuk január-februárban is, hogy Modric nélkül nincs fazonja a játékuknak, a középpályájuk pedig átjáróház, mert Kroos nagyon fáradékony ha sokat kell védekeznie.
Szerintem idén a Barcelona triplázni fog! :D
1x kell nyerni a Barcának, jó lenne ha az Atletico ellen sikerülne és akkor a Deportivo ellen lehetne játszatni Vermaelent..:)
A BL-ben pedig épp az ellenkezője történt annak amit az #1 válaszoló írt. A Real megszenvedett a Juve ellen, jó kis meccs lesz Madridban, míg a Barca 3-0-val valószínű bejutott a döntőbe..:)
Szerintem triplázik a Barca:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!