Melyik csapat nyeri a Premier-liga 2013-2014 idényét?
United-be még 1 profi egy irányító kellene
Thiagot igazán leigazolhatták volna
én a helyükbe Shelvy-t vagy Eriksent igazolnám le
A City és a Chelsea majdnem minden posztra 2 minőségi játékosokat tudnak kiállítani így tudják rotálni a csapatot
Gondolom MU drukker vagy :)
Idén a Citteh és a Dinamo London fog harcolni a bajnoki címért, szerintem ne várj sikereket az 1. évben, sőt igazából az első 2-3 évben nem szabad semmit várnod Moyestól.Ferguson is évekig építette a csapatot, amíg elkezdtek nyerni.
Angliában, a tradicionális kluboknál nem szokás sűrűn edzőt cserélni,kb 3 generációnyi MU drukker azt sem tudja milyen lehet edzőt cserélni, most megtörtént.
Évekbe fog telni, mire Moyes épít egy ütőképes csapatot,taktikát,stílust stb. és mire saját maga is felnő a feladathoz.De ezzel nincsen baj szerintem,sőt inkább ez a hagyományos és tiszteletreméltó,nem az,hogy minden évben 100-200-500 Mkat elkölteni játékosokra,sztáredzőket szerződtetni évente, aztán ha nem jön össze semmi,akkor 1 év múlva lecserélni az egész bagázst...szánalom,de sajnos most ez lesz kifizetődő a premier league-ben, tehát Citteh vagy Lokomotiv London.
A BL-ben egyik angol csapat sem fog sokáig jutni szerintem.
1. Chelsea
2. City
3. MU
4. Liverpool
5. Tottenham
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!