Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri meg az idei Bajnokok...

Ki nyeri meg az idei Bajnokok Ligáját és ez Európa Ligát?

Figyelt kérdés

2014. nov. 9. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk?
2014. nov. 9. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem a bajnokok ligájára megint nagyon esélyes a Real Madrid és a Bayern München is, az EL pedig nagyobb rejtély nekem..Wolfsburg a favoritom, hogy őszinte legyek :D
2014. nov. 9. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Bajnokok Ligaja ; Real vagy Chelsea.

EL-t nem nezek.

15/L Visca el Barca!

2014. nov. 9. 16:07
 4/7 lio77 ***** válasza:

Szívem szerint a Barca:)

De forma alapján a Real-t és a Chelsea-t mondom:)

Ami az El-t illeti szerintem a Sevilla,Everton,Napoli hármasnak van a elgnagyobb esélye:)

2014. nov. 9. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
A BL-t egyértelműen a Real, most is tönkrevernék a Bayernt. Sajnos a Barcának idén sincs esélye. Az EL-t meg egy olyan középcsapat, amely a bajnokságban nem fogja tudni kivívni a BL helyezést érő 3. vagy 4. helyet, mivel idén már az EL győztes is játszhat a BL-ben. Szerintem a Sevilla, Everton, Tottenham hármasból kerül ki a győztes, mert ők a legerősebbek és egyiknek sincs esélye a BL indulásra a bajnokságban.
2014. nov. 9. 18:34
 6/7 Magyarmanó ***** válasza:

A Bajnokok Ligáját szerintem a Chelsea vagy a Bayern esetleg ott lehet a Real is.

Az Európa ligában csak remélem, hogy a Dinamo Moszkva de szerintem alapból is esélyesek lehetnek rá.

2014. nov. 10. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Real nagyon esélyes, az egyik legnagyobb klub ha nem a legnagyobb. Ronaldo az egyik legjobb onnan ha nem a legjobb, középpályásai a realnak nagyon jók, a védelme is.

A másik legeselyesebb a chelsea hiszen meg talán ki se kapott a premier leageben, pedig játszott a cityvel a uniteddel, a liverpoollal is.

Most hogy ott játszik Diego Costa egy eredményes tamadora tettek szert. Ha meg nem is nyernek meg de dontosnek mindenképp el lehet öket konyvelni.

PSG sem rossz, már tavaly is jó volt, az egyik legjobb ha nem a legjobb játékosa van itt, Ibrahimovic. Eredményes és tapasztalt. A PSG leverte a barcat, és van kettejük közt különbség. Ha dontosnek nem is, elodontosnek el tudom képzelni.

Barcelona - ebben az évben nem fog bl-t nyerni, ttúl sok a nagy vetélytársa és akiket felsoroltam én el tudom képzelni hogy toluk kikap a barca. Oké itt van Messi aki az egyik legjobb ha nem a legjobb, meg Suarez es Neymar is, de mégis gyengébb mint pl a real. Már az el clasico -n is amator gólokat kapott amit meg egy gyengébb csapat is siman berug. Elodontosnek el tudom képzelni.

2014. nov. 13. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!