Rendszeres tippmixelőktől lenne egy nagy kérdésem? Bövebb lent
Figyelt kérdés
Havonta átlagosan(vagy azt se tudom mikor lehet tipmixelni) mennyit költötök tippmixre és mennyi szokott visszajönni? Miota tippmixeltek?2015. márc. 15. 18:55
1/6 anonim válasza:
2-3 éve kisebb nagyobb megszakításokkal játszok, hol online irodáknál, hol papíros változatban. Havonta pár ezer forint és kb. 15000 forint közötti értékben játszom, attól függően, hogy mennyire jönnek be a tippjeim. Igyekszem mindig úgy játszani, hogy max. annyit veszítsek el, amennyit nem sajnálok, és ne menjek mínuszban. Rosszabb hónapokban 1-2 ezret veszítek, jobbakban jön pár (tíz)ezer.
2/6 anonim válasza:
5-6 éve rendszeresen, főleg teniszre napi 100-200€ megy
3/6 A kérdező kommentje:
Második, te ebböl élsz? Mennyi szabadidötöket veszi el,ez,van családotok?Ök hogy tolerálják ezt?Csak játék,hobbi szenvedély vagy megélhetés miatt csinaljatok?
2015. márc. 15. 21:05
4/6 anonim válasza:
Számomra ez abszolút hobbi/szórakozás. Pár percet vesz el naponta, amikor átnézem az ajánlatot, aztán összeválogatok valamit. Csak azért csinálom, mert szeretem az izgalmat, meg a győzelem ízét érezni. Ebből kifolyólag nem zavar senkit a környezetemben.
5/6 anonim válasza:
Hát van polgári állásom, mert kell hogy legyen biztos jövedelem, ha még ebből bőven többet is ki lehet szedni havi szinten
6/6 anonim válasza:
Én is több éve tippmixelek... 200ft-al, nem nagy összeggel... Sokszor elmegy, de már nyertem vele 5 ezret, 10 ezret.
Összességében szerintem egálban van, nem vagyok se pozitívba, se negatívba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!