Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik poszt illene nekem?

Melyik poszt illene nekem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 184 cm , 68 kg. A dobás jól megy ( kivéve a hármas) , jól leppatanózok, jól vezetem a labdát, jól ugrok és sok blokkot szoktam kiosztani. Iskolában figyeltek fel rám , és most fogok először eddzeni a csapattal. Az a tipikus edző aki ő várja el h megmond melyik poszton szeretnél játszani , ha nem megy ott akkor megmondja ő. Szerintettek melyik poszt fekszik nekem?

(már tervben van a "izmosítás")

#kosárlabda ##kosárlapdaposzt
2015. márc. 11. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Irányítót mondanék, de mivel tapasztalat híján vagy így inkább bedobó. Belevéve, hogy nem vagy egy nagydarab ember, és a magasságod sem kiemelkedő. Így pedig kapásból 3 poszt kiesik. Az 5ből.
2015. márc. 12. 00:36
 2/2 anonim válasza:
Én is irányítót mondanék elsőre, de ahogy az előttem lévő írja, rögtön 3 poszt ki is esik. Én Small Forward (3) posztot is kipróbálnám. (Nem nagyon vágom a magyar elnevezéseket kosárlabdában, de odaírtam, hogy a 3-as poszt.)
2015. márc. 12. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!