Milyen kosárlabdás poszt illik hozzám? (Többi lent)
Ezd majd az edződ megmondja :)
Amúgy valószínűleg még nőni is fogsz és a palánkra dobásban is sokat fogsz fejlődni :) Csak ügyesen!
Ha nem tudsz jól dobni akkor szinte semmilyen. Ez nem kézilabda hogy védekezésnél cserélnek. És támadáskor elég előnytelen ha csak 4 emberrel tudtok számolni.
Tanulj meg dobni, utána gondolkodj ezen.
az irányító pozícióhoz, azért elég jó képességek kellenek, hogy el tudd "vezetni a csapatot" egy-egy támadásnál, továbbá nem árt ha megy a 3 pontos. Az egyik "legnehezebb" poszt. Sok irányító van, de igazi ízig-vérig irányító nagyon kevés akad a profi ligában is.
Én sokkal inkább gondolnék bedobó posztra, ha jól tudsz zárni remek segítség lehetsz a 4-es vagy a 2-est posztnak, védekezésnél pedig nagy szerepet kaphatsz. Mondjuk egy 14 éves lány kosárcsapatban, nem tudom, hogy a 165 mennyire kicsi vagy nagy.
annyira nincs azért igazatok,mert az alacsony alkattal is lehet jó kosaras,pláne ha sokat gyakorol és megtanulja hogy jusson át a magasabb ellenfeleken
a palánkra dobást viszont gyakorolnod kell
és azzal én is egyetértek,hogy még az elején vagy a tanulásnak,biztos leszel jobb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!