Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focizás mellett gyúrhatok?

Focizás mellett gyúrhatok?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve focizok és féléve elkezdtem gyúrni (edzéstervel stb.) is ..egyiket se szeretném abbahagyni viszont azt mondták nekem hogy ne csinálljam mind2-t mert megterhelem nagyon a szivem...vélemény?
2010. febr. 14. 12:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
Csak óvatosan és vigyázz magadra! :)
2010. febr. 14. 12:25
 2/11 anonim válasza:
a nagyok is így csinálják :)
2010. febr. 14. 18:04
 3/11 anonim válasza:

Nagyon jó dolog mind a kettő, bár mi a csapatnál a gyúrást a holtszezonban végezzük (télen és nyáron), mert ugyebár akkor nincs bajnokság, és hasznosan el lehet tölteni a napokat, tavasszal meg ősszel megvan a napi edzés ezért ugyanolyan jó erőben maradunk, s ehhez hozzájön a korábbi gyúrás ami a fizikumot segíti.

Szóval, nem tudom mennyi edzésetek van, ha betudod sűríteni akkor csinálhatod mindenképpen, de csak addig, amíg nem lesz kényszer neked, de mondom, mi csak a holtszezonban csináljuk! :)

2010. febr. 15. 09:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszi a válaszokat ;)
2010. febr. 15. 13:08
 5/11 anonim válasza:
én 8 éve focizok nagyon sok ismerősöm olyan szinten győrt h lomhalet ilyen fekvőtámasz velülés 2 hetente kisebb kondizás belefér de több nem
2010. febr. 16. 22:46
 6/11 anonim válasza:
Hosszu távon minimális lassulást vehetsz észre , de viszont könyebben megtudod tartani a labdát , hasonló test-test elleni dolgok.... nekem csak javamra vált idáig
2010. febr. 17. 16:07
 7/11 A kérdező kommentje:

ezeket is köszönöm :)

úgy döntöttem hogy ugyanúgy csinálom mind2-t :) Persze csak óvatosan ;)

2010. febr. 18. 21:19
 8/11 anonim válasza:
Ez hülyeség a lassulás nézzétek meg az NFl játékosok mekkora vadállatok és milyen gyorsak . meg a futók is milyen izmosak
2010. febr. 20. 19:48
 9/11 anonim válasza:
én két éve keztem 180 centi voltam. ma már eléggé izmos vagyok de csak 164 centi . nemtudom h összefügg -e :S
2010. febr. 25. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:
hát én se :S
2010. febr. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!