Focizás mellett gyúrhatok?
Figyelt kérdés
Kb 10 éve focizok és féléve elkezdtem gyúrni (edzéstervel stb.) is ..egyiket se szeretném abbahagyni viszont azt mondták nekem hogy ne csinálljam mind2-t mert megterhelem nagyon a szivem...vélemény?2010. febr. 14. 12:05
1/11 anonim válasza:
Csak óvatosan és vigyázz magadra! :)
3/11 anonim válasza:
Nagyon jó dolog mind a kettő, bár mi a csapatnál a gyúrást a holtszezonban végezzük (télen és nyáron), mert ugyebár akkor nincs bajnokság, és hasznosan el lehet tölteni a napokat, tavasszal meg ősszel megvan a napi edzés ezért ugyanolyan jó erőben maradunk, s ehhez hozzájön a korábbi gyúrás ami a fizikumot segíti.
Szóval, nem tudom mennyi edzésetek van, ha betudod sűríteni akkor csinálhatod mindenképpen, de csak addig, amíg nem lesz kényszer neked, de mondom, mi csak a holtszezonban csináljuk! :)
4/11 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszi a válaszokat ;)
2010. febr. 15. 13:08
5/11 anonim válasza:
én 8 éve focizok nagyon sok ismerősöm olyan szinten győrt h lomhalet ilyen fekvőtámasz velülés 2 hetente kisebb kondizás belefér de több nem
6/11 anonim válasza:
Hosszu távon minimális lassulást vehetsz észre , de viszont könyebben megtudod tartani a labdát , hasonló test-test elleni dolgok.... nekem csak javamra vált idáig
7/11 A kérdező kommentje:
ezeket is köszönöm :)
úgy döntöttem hogy ugyanúgy csinálom mind2-t :) Persze csak óvatosan ;)
2010. febr. 18. 21:19
8/11 anonim válasza:
Ez hülyeség a lassulás nézzétek meg az NFl játékosok mekkora vadállatok és milyen gyorsak . meg a futók is milyen izmosak
9/11 anonim válasza:
én két éve keztem 180 centi voltam. ma már eléggé izmos vagyok de csak 164 centi . nemtudom h összefügg -e :S
10/11 A kérdező kommentje:
hát én se :S
2010. febr. 26. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!