Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha a szlovákok jönnének ide...

Ha a szlovákok jönnének ide focizni, ti revansot vennétek Dunaszerdahely miatt?

Figyelt kérdés
Különösen fradisták,diósgyőriek és újpestiek válaszát várom!
2010. febr. 14. 10:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyanolyanok lennénk, mint Ők. Nem??? Most megszóljuk őket, majd képesek lennénk ugyanazt megcsinálni???? Akkor mire föl papolunk?
2010. márc. 1. 11:22
 32/35 bumbi02 ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van.. és ez a duma h az egész magyarságot a sárba tiporták.. hát az én lelkem nem tört össze... történnek mgé rosszabbak is itt a magyar -magyar elleni meccseken sztem..
2010. márc. 1. 19:45
 33/35 A kérdező kommentje:
Utolsó: A szlovákok nem úgy tekintenek erre, hogy csak a szurkolókat verték meg, hanem az egész magyarságot! A bolond kormány meg nem szólt semmit! Kíváncsi lettem volna, ha például a szerbekkel csinálták volna meg.
2010. márc. 1. 19:56
 34/35 anonim ***** válasza:
56%
Igen! Már csak azért is, mert amikor ez történt akkor épp terhes voktam és a történtek miatt msánap az ügyeleten kötöttem ki! Még szerencse, hogy nem lett baja a babámnak! De az élmény sajna megmarad! Szóval ha jönnek, kapnak. De szeptemberben megyek Szerdahelyre búcsúba és vadászni fogok a tótokra! Undorító egy nap volt! REVANGE!!!!!
2010. aug. 7. 22:00
 35/35 bumbi02 ***** válasza:
100%

hát az utolsó nagy kamunak hangzik:))

annyi eszed van terhesen focimeccsekre járni..nem csak egy magyar-szlovákon, de akár egy rákóczi-dvsc-n is elszabadulhatnak az indulatok...részedről alapból felelőtlenség volt már h ha nem kamu vagy:9 de eléggé anank hangzik:))

2010. aug. 8. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!