Ha a szlovákok jönnének ide focizni, ti revansot
vennétek Dunaszerdahely miatt?
hát jó, akkor "légy bátor" üss vissza, járassuk le az országot h milyen futball botrányok vannak hátha nagyobb hazafi leszel..nekem8
2010. febr. 15. 19:40
12/35 A kérdező kommentje:
Szerinted mi lett volna egy másik országgal?
A horvát felgyújtottak egy utcát, a szerbek azért öltek meg egy franciát, mert beszólt, a lengyelekről és a törökökről ne is beszéljünk.
Szóval nem igazán értem, hogy mi a bajod. Más ország a helyünkbe agyonverte volna a magyarországi szlovákságot.
és azzal mire mennél? mért vernéd agyon a magyarországi szlovákságot? talán ők voltak ott? nem.. egyedül arra mennél ezzel az ovodás megoldással h aztán az ők szélsőségeseik is megmozdulnának mert ugymint titeket, őket se érdekli hogy ki kezdte.. csak az előző pofonig lát mindenki...
2010. febr. 15. 21:36
14/35 A kérdező kommentje:
Félreértettél!
Nem azt mondtam, hogy itt azt kellett volna tenni, hanem példaként és hasonlatként hoztam fel más országokat, akik ezt nem hagyták volna. Persze mi ezt lenyeljük, mint mindent!
ezt a szlovák magyar ellenségeskedést a politikusaink kezdték gerjeszteni, és a szélsőségeknek meg csak ez a szikra kellett hogy tovább mélyitsék ezt a szakadékot... nekem nicns semmi bajom a szlovákokkal, hisz egyet se ismerek h itélkezzek roluk? sztem az ott élő szlovákoknak (a normálisak nem pedig szélsőségesek) sincs sok baja a magyarokkal..
2010. febr. 15. 22:00
16/35 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne bajuk a magyarokkal,akkor nem lenne Fico kormányon, nem képviselhetne jelentős erőt a parlamentben az SNS, fellépnének a magyarellenes támadásokkal szemben,de erre ők még vevők is!
Szóval kis túlzással kollektív bűnös az egész tót nép!
ha mondasz nekem egy értelmes okot, h minek jottek a fradisták egy szlovákiai meccsre akkor talán elgondolkozom rajta h valamennyire igazad van
2010. febr. 16. 15:46
18/35 A kérdező kommentje:
Szurkolni!
Most a szlovákoknak az volt a bajuk, hogy kitették a nagy- Magyarországos plakátokat.
Ha te szereted a LOKI-t, és elmész egy meccsre, akkor miért mész el?
de konyorgom, a szlovák fociról beszélunk!!! nem premier leaguerol, h kulfoldon szurkolótáboruk legyen a csapatoknak, kiváncsi vagyok a megjelent "szurkolókból" hányan tudnának pár nevet felsorolni a csapatból, vagy az edző nevét vagy bármit a klubról...
2010. febr. 16. 20:41
20/35 A kérdező kommentje:
Dunaszerdahelyt magyarok lakják többségben. Nem csoda, hogy a meccsre a Csonka országból is rengetegen mentek!
Kapcsolódó kérdések: