Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha a szlovákok jönnének ide...

Ha a szlovákok jönnének ide focizni, ti revansot vennétek Dunaszerdahely miatt?

Figyelt kérdés
Különösen fradisták,diósgyőriek és újpestiek válaszát várom!
2010. febr. 14. 10:55
1 2 3 4
 11/35 bumbi02 ***** válasza:
hát jó, akkor "légy bátor" üss vissza, járassuk le az országot h milyen futball botrányok vannak hátha nagyobb hazafi leszel..nekem8
2010. febr. 15. 19:40
 12/35 A kérdező kommentje:

Szerinted mi lett volna egy másik országgal?

A horvát felgyújtottak egy utcát, a szerbek azért öltek meg egy franciát, mert beszólt, a lengyelekről és a törökökről ne is beszéljünk.

Szóval nem igazán értem, hogy mi a bajod. Más ország a helyünkbe agyonverte volna a magyarországi szlovákságot.

2010. febr. 15. 19:45
 13/35 bumbi02 ***** válasza:
és azzal mire mennél? mért vernéd agyon a magyarországi szlovákságot? talán ők voltak ott? nem.. egyedül arra mennél ezzel az ovodás megoldással h aztán az ők szélsőségeseik is megmozdulnának mert ugymint titeket, őket se érdekli hogy ki kezdte.. csak az előző pofonig lát mindenki...
2010. febr. 15. 21:36
 14/35 A kérdező kommentje:

Félreértettél!

Nem azt mondtam, hogy itt azt kellett volna tenni, hanem példaként és hasonlatként hoztam fel más országokat, akik ezt nem hagyták volna. Persze mi ezt lenyeljük, mint mindent!

2010. febr. 15. 21:48
 15/35 bumbi02 ***** válasza:
ezt a szlovák magyar ellenségeskedést a politikusaink kezdték gerjeszteni, és a szélsőségeknek meg csak ez a szikra kellett hogy tovább mélyitsék ezt a szakadékot... nekem nicns semmi bajom a szlovákokkal, hisz egyet se ismerek h itélkezzek roluk? sztem az ott élő szlovákoknak (a normálisak nem pedig szélsőségesek) sincs sok baja a magyarokkal..
2010. febr. 15. 22:00
 16/35 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne bajuk a magyarokkal,akkor nem lenne Fico kormányon, nem képviselhetne jelentős erőt a parlamentben az SNS, fellépnének a magyarellenes támadásokkal szemben,de erre ők még vevők is!

Szóval kis túlzással kollektív bűnös az egész tót nép!

2010. febr. 15. 22:06
 17/35 anonim ***** válasza:
ha mondasz nekem egy értelmes okot, h minek jottek a fradisták egy szlovákiai meccsre akkor talán elgondolkozom rajta h valamennyire igazad van
2010. febr. 16. 15:46
 18/35 A kérdező kommentje:

Szurkolni!

Most a szlovákoknak az volt a bajuk, hogy kitették a nagy- Magyarországos plakátokat.

Ha te szereted a LOKI-t, és elmész egy meccsre, akkor miért mész el?

2010. febr. 16. 17:23
 19/35 anonim ***** válasza:
de konyorgom, a szlovák fociról beszélunk!!! nem premier leaguerol, h kulfoldon szurkolótáboruk legyen a csapatoknak, kiváncsi vagyok a megjelent "szurkolókból" hányan tudnának pár nevet felsorolni a csapatból, vagy az edző nevét vagy bármit a klubról...
2010. febr. 16. 20:41
 20/35 A kérdező kommentje:
Dunaszerdahelyt magyarok lakják többségben. Nem csoda, hogy a meccsre a Csonka országból is rengetegen mentek!
2010. febr. 16. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!