Ha a szlovákok jönnének ide focizni, ti revansot vennétek Dunaszerdahely miatt?
Nem, de szerintem nem kellene ezt annyiban hagyni.
Szerintem sem a verekedésről szól, de ha lapítok, mint nyuszi a fűben attól csak rosszabb lesz.
" minek jottek a fradisták dunaszerdahelyre??? a verekedés és a balhé miatt, maguknak keresték a bajt. A magyar és a szlovák szurkolók egyaránt balf..ok hogy ilyet csinálnak egy foci meccsen."
Nem csak fradisták mentek. Nem keresték a baj, nem volt semmi okuk a szlovák rendőröknek az agresszióra.
Egy egyszerű kérdés:
Minek volt ott több 100 rendőr viperával, miért nem engedtek át több szurkolót a határon?
jah, csak az ilyen "bátor" emberek miatt mint te,van ez a viszály, + ezt látják a külföldiek...
légy bátor.. én inkább maradok értelmes..
nem miattuk van a MAGYAR-szloták(FELVIDÉK) viszony hanem 90ével ezelőtti emberek miatt :) Akik egy nemzetet megpróbáltak megölni és ezzel legalább 100évre háborúskodást kényszerítettek a Kárpát medencébe...
Már bocs de én nem Dunaszerdahely miatt vennék revansot hanem Trianonért(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!