Megfogadtam a Bayernt és a Realt továbbjutónak, de tettem még hozzá párat. Szerintetek?
Ahogy korábban kikértem a véleményeteket a Bayern és a Real negyeddöntőbe jutásáról, most is kikérem.
A nagybetűsek továbbjutására fogadtam:
REAL a Schalke ellen
BAYERN a Sahtar ellen
CHELSEA a Psg ellen
PORTO a Basel ellen
ARSENAL a Monaco ellen
ATLETICO a Bayer ellen
A tét nekem elég nagy, 300 000 forint, a várható nyeremény 117 000. Egyenként mindegyik simának tűnik (talán a Psg veszélyes :/), de így egyben persze becsúszhat a hiba valahol...
Véleményeket, tippeket, észrevételeket szeretnék a meccsekről.
Az Arsenal is hozhatja, bár nem rossz csapat a Monaco, azért mégis van különbség a szintben.
Az Atlético meg a Bayer is szar formában van, erre nem mernék semmit se mondani, de a spanyoloknak szerintem több olyan játékosuk van, akik meccset dönthetnek el.
szerintem a Leverkusen gyengébb, és a spanyol bajnoki címvédőnek hoznia kell ellene a továbbjutást :)
Most már nem izgulok semelyiken annyira, elfogadtam, hogy veszthetek. De szerintem nem fogok. Arsenal, Porto, szerintem rajtuk múlik majd. :)
A Bayern idegenben semmit nem csinált, ezen nem aggódok, otthon meglesz... Párizsban x a Chelsea, ez is inkább kedvez, mint árt.
Kötöttem egy tízezressel 4 döntetlenest is: az első fordulóban a PSG-Chelsea, a Basel-Porto, a Dortmund-Juve és a ManCity-Barca meccsre, ebből tízezerből jönne egymillió, hátha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!